hej hej hemskt mycket hej..

En bad upptadeing, I know. Men det är jag har fullt upp med att tänka på 2-minutaren, äta ben&jerry's och göra klart min frmasida till bilduppsatsen.

Ja, 2-minutaren. Det har jag minsann inte bearättat om! Jag går på en skola med inriktning dans. Och vi har ett projektarbete kan man säga. Vi lottade idag på dansen vilka man skulle vara med i detta, och det blev jag, Bella, Jacque, Sosso och Elin! Är övertaggad! Vi är en grupp som ska göra en dans på 2 minuter. Vi fick en julgranskula (huh?) som inspritartion. Detta ska vi ägna oss till på fritiden, göra dans, ha roligt, klippa musik och sedan visa upp. Ska bli sååå kul. Jag hoppas att det blir sjukt bra. Vi tänkte börja redan imorgon med att gå och äta någon stans, och sitta och klura lite på hur vi ska lägga upp arbetet och hur vi har tänkt dansen. Jag har suttit och antecknat hela kvällen, kluddat ner alla ideer jag har kommit på. Hihi. Det ska bli grymt kul! Mår ni bra?


Love! / ida


Kommentarer
Postat av: Coco

Beeejb ja mår bra din blogg är bäst!<3

2008-11-13 @ 21:16:15
URL: http://mylifebycoco.blogg.se/
Postat av: moa,

åhh :D jag vill se när ni blir klara!

2008-11-13 @ 22:01:41
URL: http://sundelius.blogg.se/
Postat av: ida

tänk på att 2minutaren inte alls är en stor uppgift, gör den alltså inte större än va det är :P det gjorde våran grupp och det sög ju..

2008-11-13 @ 23:11:15
URL: http://idabergstrom.blogg.se/
Postat av: ellen

sv: JAA, A och B delen :o helt sjukt jobbigt :/

2008-11-14 @ 15:28:15
URL: http://mychoise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0