LEAVE

Hej bloggen! Shit, va tiden går! Klockan är 12:37 och jag sitter i pyamas och har inte ens borstat tänderna. Idag åker jag till stockholm, så jag får väl ta och passa på att säga hejdå. Bloggar igen på söndag. Som ni ser så har bloggen förändrats lite, det tackar jag www.jacquelinnie.blogg.se för. Men det är inte helt klart än. Får se hur det blir, det här ganska bli för grått och tråkigt? Hm. Jag ska fundera. Vad tycker ni ? KOMMENTERA! Hörs på söndag ! puss .

p.s. glöm inte bort mig. love.


here i am, once again

Hej. Kom nyss hem från dansen, det var skit kul! Nu sitter jag här och dricker litervis med vatten och skriver lite på musikupsatsen vi har i skolan. Skriver om Amy Winehouse. Imorgon är det torsdag och jag åker till stockholm! Stannar där tills på lördag.

Imorgon så ska jag..
- Hämta ut nya linser.
- Packa inför resan.
- Skriva klart musikuppsats.
- Göra klart ett kapitel ur svenska-barndom.

Vad ska du göra imorogn?

love / ida


new





Inhandlat idag. En svart och en vit t-shirt , 30 kronor styck. Halsband, 44,50. alltihop, lager 157.

dagens dagens dagens onsdagens outfit


today i'm look like this !
strumpisarna och vit tisha är från H&M och kjolen är från teneriffa (som mammut köpte till mig när hon var där för 500 år sen) Då hatade jag den. Tyckte jag såg ut som en cowboy i den. Men nej, nu älskar jag den. Den är ju faktiskt helt underbar! Gick förresten och la mig vid halv elva igår och vaknade halv tolv idag = att jag har sovit 13 timmar inatt! tjoho, ja är utvilad. Nu ska jag gå. Byyyyyeeeeeeee byeeeeeeeee

MY LÖV

Snacka om att jag har höstlov. Jag myser, äter ben&jerry's, tittar på första säsongen av sex and the city, går i raggsockor, bakar, går promenader i löven och bara har ledigt. På torsdag åker jag till stockholm. Ska bli grymt kul!


uggs uggs uggs uggs uggs uggs




Jag vill verkligen ha dom här skorna. Dom är från Brandos och kostar 949 kronor.

s - c - o - n - e - s




Liggandes på bakplåtspapper. Varmare än vad jag trodde, brände mig på min tumme.
Nu är jag iallafall hopplöst mätt. Hade föresten en trevlig kväll igår. Sånna kvällar behövs.       hugs.

kvällens



Inte världens bästa bild direkt. Självutlösare ni vet, haha. Snart kommer Jenny hit och sedan så ska vi upp på stan och träffa dom andra! Vi ska äta på en resturang osm heter Hellas. Kommer bli för bra.
Det här är iallafall kvällens outfit.

Jeans, cheap monday.
Vit tub top, H&M (men lånad av charlotta.)
Svart kofta, H&M
Örhängen, köpta i italien
Klocka, affär på järntorget som jag inte vet va den heter riktigt haha.

Ha en grym måndagskväll och njut över att vi inte ska till skolan imorgon! Hörs kanske ikväll eller imorgon.

ebba och ida

Skulle ringa Ebba och berätta en grej för henne, men vår konversation i telefonen blev kort..

Ebba: Hej det är Ebba!
Ida: Hej, det är Ida! Vad gör du?
Ebba: Bakar en kaka, ska äta den nu vill komma och äta med mig?
Ida: Ja det vill jag. Hejdå.
Ebba. Hejdå.

Så nu ska jag hem till Ebba och äta kaka. Senare ska jag hem och duscha och så, innan jag möter upp tjejerna. Lovar att lägga in en kvällens outift innan jag går ikväll. Även fast det inte blir så jättespeciellt. Puss!


fer ever

Vaknade för ett tag sedan. Läste lite ur en gammal SOLO tidning jag hittade på min systers rum. Åt frukost framför Oprah Withney och nu sitter jag här. Idag är det måndag och jag har inga speciella planer. Skulle träffat Rebecca men hon kunde inte. Ikväll så ska jag iallafall ut och äta med tjejerna i klassen, ska fira Sossos födelsedag! Vad har ni för planer idag?


Vi har så sjukt mycket minnen ihop. Här är en bild från när vi var i sälen.

love isn't a game

Förut när jag kom hem från träning så var jag helt död. Eftersom att jag har haft en ganska lat helg så var det hur jobbigt som helst. Iallafall, när jag kom så drack jag smoothie, åt en avokadomacka, drack en mega stort glas med vatten och åt en banan. Kände mig riktigt hälsosam.

Förresten undrar jag vad ni vill att jag ska skriva om nu för tiden? Kommentera så blir jag jätteglad.



Varför det blev den där bilden vet jag inte. Hittade den på datorn.Kanske för att det är roligare att läsa bloggar som har bilder till texterna. Kommentera nu, vad vill ni ha mer av? Vad jag gör, mitt (o)intressanta liv, vidoklipp, bilder, speciella ämnen? Kommentera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


don't . do not

















..och där tog det slut.


hight

Noll inspiration.



Har iallafall haft en trevlig dag som har spenderats med Charlotta. Hur har ni haft det?


usually drink, usually dance, usually bubble

Godmorgon! Blir helt förrvirad av allt med att klockorna ska fram eller bak, vakande tio med då var klockan nio. Herregud säger jag bara. Klockan är iallafall 09:20 just nu och här sitter jag. Jag ska snart äta frukost och lite seanre ska jag träffa Charlotta. Vi får se vad vi hittar på för skoj.

Idag är det söndag, och imorgon har jag ett helt lov framför mig. Man tackar man tackar!


Åh. Förra höstlovet var jag i london.


shoes. oh my god shoes.



Dom här skorna. Jag säger bara en sak: kärlek.

LÖVLOV

Hej! Jag orkade inte blogga igår, tro det eller ej. Kom hem efter discot vi hade för kidzen och jag var halvdöd. Det kom över 40 barn och alla sprang runt som yrväder. Fick uppleva hur det kändes att gå i trean igen, dansade till och med tryckare (måste vart minst fem år sen sist). Haha, hade iallafall kul. Det var ett bra avslut innan lovet!

LOV . äh fyfan . HUR känns det ? Det här lovet behövs verkligen i mitt liv nu. Mina planer för lovet är:
- att förmodligen träffa några tjejer i klassen och fira Sossos födelsedag.
- åka till Stockholm med familjen torsdag kväll - söndag.
- Plugga. (yes, jag måste göra klart några uppsatser tills veckan efter lovet..)

Det kommer bli bäst. Vad är dina planer inför höstlovet? :)


kärlek har svikit mig alltför många gånger

Nu har jag druckit upp min hallon och blåbärs smothie och läst ut nya numret av veckorevyn. Det måste väl ändå kallas livskvalite? Imorgon kommer jag inte ha möjlighet att blogga förrens på kvällen. Går i skolan till halv fyra, snabbt hem och duscha och sedan halv fem så ska vi träffas i skolan igen och förbereda för ett disco vi ska ha för småbarn. Kommer hem på kvällen imorgon, då kan jag blogga. Men sköt om er så länge så hörs vi om cirka 24 timmar!


mixa

GAAAAAAAH. Har engelska prov imorgon så har pluggat för fullt hela dagen, men det känns om det sitter nu så det är skönt. Nu ska jag och pappa upp till clas ohlson. Vi ska köpa en ny mixer eftersom att våran har gått sönder. Vi ska tydligen gå nu men vi hörs sen! Puss

snnnnos a little bit more.

Var hos Bella innan dansen, för bra. Sedan var det dans, och det var väl kul. Eller helt ok. Var sjuk förra gången så jag hann inte med så mycket idag..

Nu dricker jag kolsyrat vatten med hallon från sommarstugan i. Läste i mammas tidning MÅBRA att bär ät tokbra. Man ska äta bär varje dag. Så nuför tiden så äter jag bär till lite vad som helst. Nu har jag det till och med i vattnet, herregud. Imorgon så har jag bestämmt mig för att ta lite sovmorgon för mig själv. Jag ska gå osminkad och med morgonfrilla. Så får det bli. Jag är värd att få sova en halvtimme extra. Är ni också sodär, att ni trycker på snooze kanppen om och om igen, tills ni inser att ni verkligen MÅSTE gå up?

Nu ska jag kolla runt lite bland olika bloggar, så adjökens!


jeans mani

Vet ni vad jag upptäckte imorrse när jag tog på mig ett par jeans som jag inte använt på ett tag? Att de blivit för korta! Gud va surt. Jeans är det tråkigaste som finns att köpa. Jag orkar inte gå runt och prova som en galning, jag vill bara att något proffs skulle kunna se exakt vilka jeans som passar mig. Ett par jeans som satt perfekt i midjan, som hade perfekta längden och tajtheten.

Läste i någon tidning att jeans modet i höst är att ha billiga jeans, typ H&M:S eller Cheap Monday. Det gillar vi, eller hur?
Nej, nu är jag jättehungrig så ska äta lite. Sen ska jag hem till Bella.
kiss.




Jeans från forever21. Tajta, bra sittande och lite halvmörka. Grymt snygga.


my love



Måste erkänna att jag får rysningar.  Jag skulle göra i stort sett allt för att få stå där och hoppa och skrika till en absolut favorit låt med kanye west.

nya saker.

Nehe ni, vad tiden går fort! Hann inte blogga igår och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för. Men nu slänger jag in ett inlägg mitt i allt pluggande!

IGÅR: Japp, gymnasieinformation var det. Vi sålde fika men det var inte så fika sugna som vi trodde de skulle vara.. Eller vissa iallafall, för ganska mycket pengar fick vi iallafall in. Men inte så mycket som vi hade räknar med, men men. Vi ska ha ett disco för barn i årskurs 3-4 på fredag så då får vi ju också in pengar, så det blir väl bra!

IDAG: Yes, idag har jag sprungit runt på stan en snabbis. Köpte faktiskt tre grejer, här har ni dom..



Den här klockan! Jag säger bara sicket fynd! Köpte den för endast 59 kronor på en helt okänd affär på järntorget här i örebro som jag aldrig varit på tidigare. Ren slump!



Dom här örhängerna hängde på en hylla inne hos ur&penn. Köpte dom utan tveken, och att dom kostade 25 kronor gjorde saken inte sämre.



Det här är som ett puder som man lägger i hårbotten, och sedan får man en super volym i håret. Min frisör hade i det i skallen på mig när jag klippte mig sist, och det funkade faktiskt. Köpte jag på en affär som heter lejonet där dom säljer en hel del bra produkter, speciellt från från Bed Head tigi om jag får säga det själv. Pudret kostade 169 kronor men var nedsatt till 125 idag.

Jag känner verkligen att jag har fyndat. Vilket jag i stort sett ALDRIG gör.
Just nu väntar jag på att mamma ska komma. Hon är och handlar och hon lovade att köpa ben&jerry's. Tack mamma.


gymnasieinformation

Hej! Jag börjar snart, men tänkte bara länga in ett inlägg lite snabbt nu eftersom att jag har rätt så fullt upp idag. Idag ska jag (och några till i klassen såklart!) nämligen baka och stå och sälja på gymnasieinformationen som niorna på skolan ska ha. Så det är det jag ska göra men vi hörs ikväll!

julkort



Har precis kollat klart på ensam mamma söker. Jag säger bara, veckans höjdpunkt!
Nu sitter jag och pluggar lite. Ska strax duscha och sen sova. Här ovan är förresten en bild på systrarna Bergman som är tagen där nånstans runt bebis-åren. Jag till vänster och Emma till höger. Vi har barndomstema på svenskan i skolan så det har blivit mycker kring barndomen just nu, och tänk va tiden går fort! Kommer ihåg när mamma släpade ut mig och Emma på gräsmattan och skulle ta julkort. Det här blev resultatet. Haha..

one you never heard of I

Hemma hos Charlotta nu. Ska snart gå och träna på friskis&svettis, och senare ikväll blir det Ensam mamma söker. Missa inte! Hihi, jag har typ längat efter det hela veckan. Idag är det segobert söndag men den har varit bra ändå. Varför hatar man söndagar? Och varför har just söndagar blivit plugg och städ dagen? NÅN i hela världen borde ändra på det.


madarinskal mitt upp i alltihop



Yes. Bilden föreställer madarin skal som hej och hå flyger i luften. Lite random sådär. Ävden fast ordet random är världens mest fantasilösa ord. Mår ni bra?

Charlotta är här nu. Hon sitter och tar ego kort alldeles bredvid mig. Jag känner att jag vll vara med. Vi hörs sen.

Sushi VS. pizza



Har precis ätit. Haha, min syster Emma gillar inte sushi så hon åt hämtpizza.
Det blir en lugn hemmakväll med popcorn, film och familjemys.

Hur ser dina planer för kvällen ut?

hej bara hej

Det blev ändrade planer idag. Så idag har jag haft en ida-och-pappa dag! Det har varit väldigt mysigt faktiskt. Vi har lagat mat, gått på en promenad och varit på Lager 157. Där köpte jag tröjan som jag har på mig här på bilderna nedan. Den hade kostat 749 kronor men det var rea på den, så jag betalade endast 99 kronor.





Ikväll så ska vi äta sushi! Det var galet länge sedan så det ska bli fruktansvärt gott. Jag älskar det verkligen! Men nu så ska jag göra klart ett so-arbete.. suuuuuuck!

Men vi hörs! Puss / ida

fota

Godmorgon bloggen! Eller får man säga godmorgon bloggen när klockan är cirka 13:00? Jaja, för mig är det morgon iallafall. Har precis ätit frukost. Sov många timmar inatt eftersom att jag la mig tidigt och vaknade sent.. det var behövligt kan jag lova. Idag så ska jag träffa Joanna. Vi ska ut i parken och fotaaaaaaa. Mysigt va? Bilder kommer sen. Nu ska jag plugga lite, sen fixa mig iordning och sen blir det träffa henne. Vad ska ni göra idag? :)


tidig (!!!!!!) kväll

Klockan är lite över 22:00 och jag börjar gäspa.. Haha. Jag känner mig verkligen galet gammal. Jag har pluggat en fredag kväll och klockan är lite över tio och jag funderar på att gå och lägga mig? Jaja, det har varit skönt att plugga och fått klart lite av några uppsatser. Man känner sig mer fri då, än att ha en massa uppsatser som ska vara inlämnade . Då är det lika bra att ha dom klara och kunna fokusera på annat,. om någon fattar. Imorgon så ska jag träffa en kompis. Ska bli kul. Får se vad vi hittar på.. Nu sitter jag här och lyssnar på coldplay och irriterar mig på en finne på nästan.

Det här inlägget blev ganska ointressant känner jag..

Vi hörs imorgon sötnosar! Nu ska jag döda min finne och sedan snosa.

det här händer just nu



dagens

Allting är från H&M förutom strumpisarna, som kommer ifrån lindex,



Blev förresten ett hjärta runt ansiktet idag. Vet inte riktigt varför.

friday

Idag är det fredag och ja, den här veckan har varit både upp och ner. Just nu sitter jag här med en stor påse godis. Ska göra klart några uppsatser vi har i skolan (jag vet, super tråkigt men lika bra att ha det gjort!). Tänkte lägga in en dagens outfit senare, väntar bara på att kameran ska ha laddats klart.

Förresten! Mitt mineral puder som jag som jag köpte igår var jättebra! Alla finnar, blemmor, pigment, ja allt försvann!


blogg awards

Nu är klockan strax över 21:00 och jag måste säga att det ska bli så häääääääääär jädra skönt med helg.. Idag är det torsdag och imorrn är det fredag! Har dock inga speciella planer faktiskt. Ikväll är det blogg awards som veckorevyn håller i. Spännande! Undra vem som vinner. Vem hejar ni på, vem är grymaste bloggaren i hela sverige? Blondinbella, Kenza, Lisaplace, Stina-lee, Kissie? Ja, vem tusan hejar ni på? Jag vet inte riktigt vem jag tycker ska vinna. Antingen Stina-lee eller Lisaplace tror jag. Puss på er sötnosar och godnattens!

såhär fördriver jag tiden just nu

..hoppas ni orkar läsa!

FULLSTÄNDIGT NAMN : Ida Sofia Bergman
FÖDD : 1994-07-08
BOR: Örebro
SMEKNAMN : Idapida
FAMILJ : Mamma, pappa, storasyster
INTRESSEN : Dans. fotografera, fika, vänner
SKOLA : Engelbrektskolan i Örebro , dansinriktning

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..

SAKNAT NÅGON : Ja
ÅNGRAT NÅGOT : Ja
LJUGIT : Nej det tror jag inte
SVIKIT NÅGON: Hoppas jag inte
KÄNNT DIG SÄMST : Ja
GRÅTIT : Ja
SKRATTAT : Ja
VARIT SJUK : Nej, bara huvudvärk
VARIT UTOMLANDS : Nej
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN : Nej

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA : Hm..till och från faktsikt. Ibland kommer jag in i riktiga perioder som jag bara ligger och tjuter jämt.
SKRATTAR DU OFTA : Väldigt ofta
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU : Törstig och trött
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Helt okej. Har känt mig ganska stressad och ledsen, men samtidigt har jag mått bra.
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Absolut inte
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Självklart
FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD : Nej
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : Ja, det blir jag. Men det tar desto längre tid innan jag blir kär
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : Ja, det är jag nog.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID : Ja, faktiskt.
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU : Nej
OM JA, I VEM : -
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNADEN : Ingen.
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN : Ja.
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Ja
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU : Hm. Det finns tusen sorter antar jag.
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Lite av varje. Men mest söt.
LÅNG ELLER KORT : Lång
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT : Det beror helt på resten av utsidan

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: Blondin. Funderar på att färga röd brunt. Vad säger ni?
ÖGONFÄRG : Knallgröna.
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Mitt emellan.
SNYGG ELLER FUL : Jag har ingen aning om vad andra tycker om mig.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Ja ibland. Och sånt värmer verkligen.
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL : Ja.
HAR DU LÅNGA NAGLAR : Nej.



That's it ! Nu ska jag duscha sedan blir det sängen. Adjökens!


mineral puder

Igår hade jag en helvetes dag. Men idag var det bättre. Fick ett poäng ifrån alla rätt idag på omprovet. Kändes skönt att få visa en andra chans. Annars så var jag på Rosalis efter skolan och käkade, med Anna och Joanna, sedan gick vi på stan. De var riktigt trevligt! Köpte ett mineral puder från Loreal Paris. Det var jag värd måste jag få säga. Förlåt för en dålig upptadering förresten..

Mår ni bra?

-

Yes. Kom nyss hem från skolan. Fick ett halvt poäng från godkänt på ett so förhör vi hade i fredags. Ska ha omprov imorgon, så jag kommer ängna hela dagen åt att plugga, och möjligt vis tröstäta. Jag har redan ätit en hel chokladkaka och jag har varit hemma i tio minuter..Vi hörs imorgon.

do you really want to hurt me, do you really want to make me cry?

Nej ni, mina kära läsare! Det är såhär va, att jag inte har en enda sak att blogga om. Att jag ska ska duscha, plugga och dricka te antar jag ingen tycker är särskilt intressant. Annars skulle jag i och för sig kunna  blogga om hur trött jag är på skolan just nu. Eller att det inte blir någon stockholm på lördag. Eller att jag luktar lök från hemkunskapen idag fast jag har tvättat händerna tusen gånger. Eller varför inte att jag har sju tuggumin i munnen just nu?  För att det är så jävla ointressant fakta kan jag lova. Just nu vill jag bara känna att jag inte har några krav på mig själv och att jag bara kan slappna av och leva livet. Men det funkar inte så just nu. Det får jag acceptera. Hoppas ni mår bäst iallafall, och jag ovar att blogga ordentligt imorgon. Puss och godnatt påer!


Tro det eller ej, men dom är överst på önske listan just nu. Från top shop ♥


i don't know

Mimmi har varit hos mig hela dagen. Vi har druckit te, pratat och haft allmänt ida-och-mimmi-mys. Egentligen borde jag ta fram alla läxor vi har och börja plugga men ja känner att jag inte orkar just nu. Ska få i mig lite lasange sen kanske jag kan plugga. Har inte så mycket att blogga om just nu, men så är det ju ibland. Vi hörs ikväll när jag har och komma med nått bättre!

i d a i d a i d a - a story of me







Smygbild tagen av Patricia, läppar (jepp, min finne ger sig aldrig där på hakan!) och till sist mandarinskal.

love is in the air

Hej! Har sprungit runt som en galning på stan hela dagen, men hittade inga nya kläder. Min garderbo känns verkligen tom just nu. Även fast jag vet att den inte är tom på kläder som är den iallafall tom på inspiration och höstplagg. Typiskt att när man ska köpa kläder och har pengar så hittar man inte ett dugg, och när man är pank så finns det helt plötsligt tusen saker man vill ha. Jaja, ska ju till stockholm på lördag så där hittar jag ju säkert lite kläder. Strax så ska jag äta och sen så ska jag träffa Patricia. Vad gör ni denna måndag? Puss!

sunday evening

Klockan är strax över tio och jag ska strax sova hade jag tänkt. Holländaren är här och allt är i sin ordning. Imorgon är den en ny vecka, och en ny vecka innebär nya möjligheter. Håller förresten på med en musik uppsats i skolan och jag vet inte vilken känd artis/grupp jag ska skriva om. Vore gulligt om ni kunde hjälpa mig med ideer. Godnatt på er!

makalöst

















Min finne på hakan här på sista bilden ser ju nästan ut som en piercing. Festligt.
Fick lust att söndagsfota lite. Nu plingar Amanada på. God eftermiddag!

here comes the sun

Åh vad jag känner mig lycklig, första gången på ett ganska bra tag.
Det firar jag med en av mina favoritlåtar.

Here comes the sun - The beatles

höst

autumn 2008.



amanda kommer hit snart. trevligt säger ja!

holländare kommer hit

Hej! Hade en riktigt trevlig kväll igår. HIttade ni på något roligt?
Vaknade ganska tidigt imorse. Vakande allmänt pigg och kunde inte somna om. Ganska skönt, men samtidigt inte. Jag vet iallafall vem som kommer snarka framför tv:n ikväll.
Idag kommer den hollänska tjejen hit! Jag tycker det ska bli skitroligt rent ut sagt. Då sätts engelskan på prov också..
Idag så ska jag plugga, fixa lite med bloggen, göra iordning rummet lite och träna på friskis & svettis. Vad ska ni göra?

Hemma hos Sundelius

Hej gorgeous! Mår ni bra? Jag sitter hemma hos familjen Sundelius med bl.a. Erik, Moa och Emma. Vi tittar på gamla kort, spelar spel och nördar datorn som vi strax ska stänga av, var bara tvungen att snabbt kasta in ett inlägg så ni vet att jag lever. Ha nu en grym lördag och gör nått skoj. Puss på er, så hörs vi imorgon! / idis

lovely saturday

Hej allihopa! Dagen började med att familjen Bergman hade storstädning. Imorgon kommer nämligen en hollänsk tjej hit, och stannar en vecka. Det är ett projekt som min syster har i skolan, så sen ska hon åka till holland. Men först kommer hon hit. Sen gjorde jag iallafall mig iordning och mötte upp Joanna. Vi har spenderat dagen på stan. Köpte dock ingenting, grymt av mig! Var nära på att köpa en tröja som var underbar men inte satt perfekt, men jag ska vänta och se i veckan om den kommer in i en större storlek. Jag kan förresten meddela att jag inte har rört mitt konto denna månad. Jag är stolt över mig själv! Ikväll så ska jag och min familj till familjen Sundelius. Trevligt! Hoppas ni mår bäst. Vi hörs :)

min dröm man







Alla tre är värda att titta på. Jag vet att jag har lagt upp den här killen förr men jag gör det igen - jag är förfan kär!

do you want me

Det var ju tänkt att jag och Joanna skulle fara iväg till stockholm imorgon. Men synd nog så bli det inte så. Biljetterna till bussen var slut, och tågbiljetterna låg på 700 tur och retur för en person. När blev det så dyrt att åka tåg? Jaja. Jag blev iallafall väldigt besviken när jag insåg att vi inte kommer komma iväg. Men vi har tänkt att vi ska åka nästa vecka istället, förmodligen på lördagen. Det blir nog bra, men det är ju trots allt en hel vecka kvar tills dess! Jag som hade längtat så. Iallafall, istället för ljuva Stockholm imorgon så blir det en dag på stan i örebro.. Det blir nog bra det med! Vi ska kika runt lite och förmodligen fika på något mysigt ställe. Måste bara fråga er, har ni smakat Wayne's Coffees chailatte?! Den är helt underbar. Finns typ inga ord som kan förklara hur god den är. Hoppas ni mår sjukt bra. Det gör jag förutom det här med Stockholm (jag vet att jag är übertöntig, men ni ska bara veta hur mycket jag har längtat). Nu så ska jag skriva lite på mitt barndoms häfte i som vi ska göra i svenska. Man ska göra ett häfte om sin barndom, lite kul tycker jag. Svenska är ett stort favorit ämne i skolan så där satsar jag högt. Spanska, engelska, och svenska är mina absoluta favorit ämnen. NO, SO och matte borda inte få finnas. Nu så ska jag iallafall fortsätta på barndoms-häftet. Oj, det blev ett långt inlägg! höhö. Puss och kram!


dagens låt, helt klart.



Vilken låt har varit din dagens-låt?

jag älskar ebba


Tänk vad jag och Ebba kan komma på knäppa saker.

olika klädstilar..

I Blondinbellas senaste inlägg är rubriken:
"Vem har egentligen en egen stil?"
Och jag klurade lite på det där. Ja, för vem har egentligen en egen stil? Alla! Alla människor klär sig ju på sitt eget sätt. Men med en riktigt "egen" stil så tror jag man menar att man ska sticka ut i mängden.

I boken FASHIONISTA (skriven av Martina Bonnier) så står det i en av sidorna att det tar flera år att bygga upp en garderob och stil. Det är liksom inget man gör på en dag. Själv är jag inne på samma spår, jag tror en klädstil växer fram. Vad tror du?






Bilderna är tagna ur boken FASHIONISTA.


höstbilder .









Uggsen är min systers, köpta i London för cirka 40 svenska kronor. (Varför varför varför är dom inte mina?)
Jeansen är från JC, halsduken kommer från glitter, och sist men inte minst min cardigan från h&m. Nu ska jag plugga sen dansa. Puss!

jag bara älskar dom.


Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag måste ha ett par uggs! Dom är fruktansvärt fina och sköna. Syster har ett par men dom får jag bara låna ibland. Jag vill ha ett par egna som jag kan ha exakt hela tiden. Dom här snyggingarna kommer iallafall från asos.com

matteprov, naturgodis och full bokad stockholmsresa

Matteprov idag. gaaaahsh säger jag bara.  Just nu käkar jag naturgodis (som jag inbillar mig är 1000 gånger nyttigare än vanligt godis) och bloggar.

Igår när vi skulle boka resa till stockholm så var biljetterna slut! Vi skulle boka med lindbergsbuss som bara kostar en hundralapp tur och retur. Nehe, det var poppis att åka just på lördag så vi får åka tåg istället som är typ dubbelt så dyrt. Jaja, tåg är bättre än buss om man får se den från den ljusa sidan. Förresten måste jag köpa en vinterjacka, det är satans kallt på morgonen nu..

it just can be summerlove

Hej snyggingar! Dricker te och pluggar, (förvånad??) har matteprov imorgon och nu hoppas jag att jag har pluggat på allting som kommer med på G-delen. Resten kollar jag inte så mycket mer på, jag menar, jag går i åttan och det här är betyg som jag ska in på gymnasiet med. På gymnasiet börjar det ju lite mer på riktigt. Jag är faktiskt trött på alla som går fram stressande och halvt gråtfärdiga till läraren efter att man fått tillbaka ett prov och fråga om 39 av 40 är godkänt. Seriöst, säger jag då.

Jaja, nu till något roligare! På lördag åker jag och Joanna till stockholm. Ska bli så himla kul! Har några saker jag vill ha denna månad, men måste tyvärr prioritera eftersom mitt barnbidrag inte räcker..
 Det här står med på vill-ha listan just nu:
- Svart, mysig stor vinterjacka.
- Uggs.
- Svart kortare t-shirt. (ni vet som man har över brösten till typ klänningar? galet snyggt!)
- Stickad kofta.
- Grå kofta.
- Vit, lite längre tröja att ha till strumpisar.
- Ett par rejält tjocka och mysiga strumpbyxor.
- Concealer.

Jo, jag vet att inte ens hälften av listan har jag råd med men det sparar jag tills nästa månad (fy på dig ida!).

Nu ska jag duscha. Love


statistik

tjiho säger jag. är galet glad för att statistiken höjs lite mer för varje dag! ni får gärna stanna hos mig nu, huhu. tråkigt att ni inte vågar kommentera bara, det som gör mig så glad. nu ska jag duscha, dricka te och sedan blir det sova. är helt yr i huvet av alla mattetal som snurrar i hjärnan på mig. puss och godnatt!


direkt matte

Japp, så heter boken som ligger på mitt skrivbord uppslagen just nu. Har matteprov på onsdag och måste medge att jag är galet nervös. Det kapitel vi har jobbat med nu har jag haft lite svårt med, men jag hoppas det ska gå bra. Idag var jag och en vän ute i det glada höstvädret en bra stund. Vi fotade, kasta löv och skrattade.

Annars dricker jag te och får insperation från http://lookbook.nu
Toppen hemsida.




favorit i veckan

Hallåj. Kom just hem från friskis&svettis, galet kul. Nu så ska jag göra en macka med tomat och sallad på, ta fram ett stort paket russin, och titta på Ensam Mamma Söker. Seriöst, det missar jag aldrig! Söndagens höjdpunkt, helt klart. Hoppas ni mår fantastiskt bra. Vi hörs imorgon!

Klockan 20:00 på TV3.


sunday, october 2008

O.C. MATTEPROV. ÅNGEST. GRÖNT TE. GARDEROBSRENSNING. DAMMSUGNING. TELEFONPRAT. SKRATT. ROSTADE MACKOR MED GURKA. STEARINLJUS. LÖV. REGN. RAGGSOCKA. välkomna till min söndag.




mys lördag

Snart kommer Mimmi hit! Ska bli riktigt trevligt och mysigt. Hon snosar över här till imorogn, så vi hörs då! Massa puss.

Äkta vänskap.

jag vill ha en hund

Det är typ min högsta dröm just nu. En Torleif eller Sverker, sen är jag nöjd.


dagens


strumpisar från lidex, kjol, tischan och halsduken h&m och tillsist raggisar, stickade av mormor. puss

seventeen minutes






lite inspiration här på förmiddagen. mår ni bra?

o.c. forever

Har nördat o.c. lagom mycket denna eftermiddag/början på kväll. Nu blir det träffa en kompis, förresten är det här ett favorit ögonblick ur säsongen av o.c, titta och njut.
ciao.


så här vill jag se ut bland löven i höst


if I told you once, I told you twice..

Hej! Förlåt att jag inte har hunnit blogga idag. Har haft fullt upp helt enkelt. Först var jag i skolan, och efter skolan var jag med Mimmi. Efter att hon hade åkt hem så gick jag och tränade på friskis&svettis, riktigt härligt att svettas som en tok..Nu ikväll har jag haft lite spa med mig själv. Jag har målat tånaglarna, haft inpackning i håret, plockat ögonbrynen, och bl.a. smörjt in mig i en god body lotion. Läste förresten i en tidning att en super inpackning för håret är att blanda ägg och majonäs och massera in i håret och låta verka i en 15-20 minuter. Sedan tvättar man ut det och så vips - världens vackratse hår. Hmm... jag är säker på att man förmodligen får värdens mest illa-luktande hår iallafall. Jaja, det var inget jag vågade testa. Men det var skönt att ha en liten spa-kväll med sig själv. Det behöver man ibland. Istället för att plugga prioriterade jag det. Jag får väl plugga imorgon anatar. jag. På min älskade fredag..

Japp, imorgon är det fredag! Sista dagen innan helg. Ska bli riktigt skönt med helg måste jag säga. Vad händer i helgen gott folk?

Nu ska jag kila iväg och ha ansiktsmask!

/ ida


topmodel

Nu har jag precis kollat klart på finalen av Americans next topmodel. Och vinnaren blev Whitney! Hon är fantastiskt vacker tycker jag. Hon har utstrålning och ett dröm leende, och dessutom är hon inte pinnsmal. Hon ville visa att man inte behöver se ut som ett skelett för att vinna tävlingen - och hon bevisade det. Jag tyckte det var helt rätt tjej som vann. Förresten - är det någon mer än jag som tycker hon är äckligt lik britney spears för 3-4 år sedan?



de tre finalisterna..


pluggggggiiisssss

Nu ska jag egentligen plugga en 40 minuter till, men jag orkar inte. Jag har pluggat i över en timme och jag känner att det räcker. Nu har jag iallafall lite dator-tid, sen ska jag städa rummet och sedan blir det dans på entrè, kul!
Förut var jag ju hos läkaren, och nej, han visste inte heller vad det berodde på. Han tyckte jag skulle börja lära mig andas rätt genom att börja på yoga, eller gå till en massör som skulle knäcka min rygg så det skulle bli lättare att andas, eller börja hos en sjukgymnast.. ja han hade många ideer. Få se hur det blir med det där. Förmodligen blir det att börja på yoga kurs efter jul. Jag som har så svårt att hålla mig lugn och stilla? Jaja, det där löser sig hoppas jag. Nu ska jag fortsätta lyssna på håkan hellström och så ska jag börja städa. Vi hörs senare!


RSS 2.0