det krävs planering för att vardagen ska funka.

Vad händer imorgon?
Nu ska jag vara en perfektionist och skriva tider.

08:30 -temadag i skolan.
13:00 -tid hos läkaren.. ska kolla upp mina andningssvårigheter
14:30 -ladda upp med mackor och te, sen blir det plugga.
16:30 -dammsuga och fixa fint på rummet. (jo, jag har lovat mamma..)
19:00 -dans på entrè.
20:00 -dansen slutar. Fort hemåt och titta på finalen av topmodel.
21:00 -tv-tittande avslutat och jag ska duscha, borsta tänderna och fixa mig till läggdags.
21:45 -ligga i sängen.

Det var min onsdagsplanering. Ska försöka smita in här någonstans och blogga. Nu ska jag borsta tänderna och sedan så ska jag snosa. Vi hörs imorgon mina favoriter :)

the storm is over

Tjohej! Vad har ni för er? Jag gör inte så mycket. Drömmer om att sitta på ett plan på väg mot ingenstans. Kan förresten meddela att jag är glad!! Varför har jag ingen aning om ..
Vi har tema dagar i skolan. Idag orienterade vi ju som jag har berättat, och imorgon ska vi baka pizza och kolla på film. Kan bli en kanon dag. Fast jag är lite nervös. Jag ska till läkaren imorgon. Ska kolla mina lungor. Jag har förskräckligt svårt att andas ibland, och det är så himla otäckt vid dom tillfällerna. Jaja, imorgon hoppas jag att jag får veta varför och att dom kan göra något åt det. Nu ska jag plugga matte.

Puss!

tisdag.

Idag har vi orienterat som sagt. Mina ben har ont. Jag har sprungit runt i en skog från halv nio imorse tils klockan ett. Fast det var ändå ganska mysigt. När jag kom hem fick jag världens huvudvärk. Så jag la mig i badet och lyssna på håkan hellström. Det gick över direkt kan jag lova. Nu sitter jag här. Väntar på att en kompis ska komma. Vi ska kolla på film och mysa. De är det tillåtet att göra när det regnar! :)

Bada hjälper minst lika bra som ipren


love is gone

Jag är så himla trött på min blogg. Jag skriver om pest saker, och min header är jag inte nöjd med. Jag har lust att göra en sak. Starta en helt ny blogg. Herregud, jag suckar åt mig själv..

autumn

Hösten är här. Verkligen. Livet leker.



Imorgon ska vi orientera, hela dagen! Såg på väderprognosen att det skulle spöregna, typiskt va? 

home

Bästa helgen. Var så himla skönt att bara slappa.. Här är världens finaste bilder på förmodligen världens godaste bär.





bilderna är tagna av mig.

have a heart



Åh vad bra hon är. Jag blir tårögd varje gång hon sjunger!


Nu ska jag duscha sen sova om mindre än en halvtimme (haha som sagt, lycka till ida!!). Det här blir sista inlägget tills på söndag då jag kommer tillbaka igen. Ska nämligen till sälen med familjen och en annan familj. Ska bli skönt att vara lite ledig från skolan, även fast jag missar ett prov som jag kommer få ta igen. Men iallafall, i sälen så ska vi gå runt på fjället, mysa, äta god mat och ta en liten paus från livet. Det behövs ibland! Men vi hörs på söndag eller måndag? Puss och ha en toppen helg!
loveeeeeeeee /ida

makes people talk

Jag har inspererats! Av moa. (www.sundelius.blogg.se) Hon skrev att hon ska börja sova tidigare om kvällarna. Det ska jag med göra. Klockan halv tio ska jag ligga i sängen och tio ska lampan vara släckt (oh herregud, good luck.!) Men ärligt, ikväll börjar jag. Jag är trött på livet. Jag ska börja om. Förresten vill jag börja på en till aktivitet i veckan. Har ni något förslag? Haha. Hejdå!


sambolivet here i come

Hej. Klockan är strax över halv tio och jag har nymålade naglar. Röda. Ska försöka blogga om något annat än ungefär hur många timmar om dagen jag pluggar. Har ni haft en fin dag? Det har jag har. Antar jag. Varken bra eller dålig, bara en vanlig dag. Vi hade hemkunskap idag. Det var kul iallafall. Jag jobbade ihop med Carl och oj vad det känns som att man är sambo när man står där och den ena säger "tar du disken så dukar jag?". Jag och Carl gjorde pankisar iallafall och dom blev riktigt mumsiga. Vi gjorde dubbelsatas också. För att båda skulle få sex pannkakor var. Just nu sitter jag här. Ska duscha snart, sen krypa ner i sängen. Jag är verkligen äckligt trött. Hoppas ni mår fem av fem. I love er. puss från ida.


because i'm tired

Jag kan säga såhär. Jag går i åttonde klass. Jag är fjorton ynka år. Jag har gått knappt en månad i skolan och jag är redan skoltrött. Såhär mycket läxor borde det inte vara tillåtet att få ha. Det ända mitt liv går ut på är att plugga. Jag får strunta i träningar, jag får strunta i att träffa vänner, jag får strunta i att blogga och sitta vid datorn, jag får strunta i att prata i telefonen med kompisar på kvällarna som jag alltid gör, jag får strunta i mitt liv helt enkelt. fan. fan för skolan. Min högsta önskan är att få ett minst 3 veckors lov och då vill jag åka utomlands och slappa, sola, bada, känna den allmäna utomlandsdoften helt enkelt. Jag är så jädra trött på sverige och skolan! Nu ska jag duscha och därefter krypa ner i sängen. Imorgon är det en ny dag. Och det ända positiva imorgon är att vi har hemkunskap. Åh nej. Vi ska byta grupper på hemkunskapen. Nej fy farao, allt går imot mig idag.. godnatt och förlåt för ett allmänt klagoinlägg.

Ben&Jerry's löser nog alla problem. Iallafall för mig. haha, tröstäta, jo jag vet.


skulle du råna en bank för oss två ?



Hola. Det här är vad jag har på mig idag, alltså: mitt älskade omsydda nikke nyfiken linne, skärp från second hand, kjol (egentligen är det en klänning) från gina tricot. Haft en fin dag?

Snart kommer Patricia sedan ska vi trala iväg till teatern. Just nu: plugga.

söndagsinsperation























Förmodligen världens finaste rum.
Tack för den underbara lördagskvällen Joanna. ♥


jo jag ser fantastisk ut idag



Yes. Den är min!

Det här är en bok som handlar om mode så att säga. Läste i den lite förut, och då kom vi till det här med varför vi i sverige har så svårt med att säga att vi är grymma. Då anses man som ego. Just om det ämnet stod det lite om i boken. Hon som har skrivit den berättade att hon hade varit på någon sorts modekväll. Alla stod och minglade lite och småpratade, när en snygg tjej i hennes egen ålder kom in i rummet. Alla gick såklart fram och hälsade på henne och sen sa någon "va snygg du är!" då hade hon svarat, "tack, jo jag ser fantastisk ut idag"

Hur coolt är inte det? Att kunna svara så när man får en komplimang. Jag ser fantastisk ut idag!
Fan va sånna människor är bra. Även om de kan anses som egoistiska.

Nu ska jag hem till en kompis. Ha en bra kväll!

Amy Winehouse

Vet ni vad jag drömde inatt?! Att jag träffade Amy Winehouse. Hon hade precis färgat håret blondt (?) när jag såg henne på stan. Hon kom fram och kramade mig (snacka om dröm!) och sedan fick jag fyra konsertbiljetter. Haha, snacka om knäpp dröm! Läste förresten i aftonbladet för någon vecka sedan att hon låg inne på rehab nu och vårdas stenhårt för sina problem. Tycker det är synd att hon som är så jävla klockren och har sån fantastisk unik röst förstör sin karrär genom droger. Här kan ni lyssna på hennes absolut bästa låt enligt mig.


Tears dry on their own - Amy Winehouse

aldrig okej att säga att man är bra

Det är en sak jag har tänkt på länge.. Varför får man aldrig säga till någon annan att man är riktigt jävla bra på något? Eller ge lite beröm till sig själv högt så andra kan höra. Varför blir jag helt paff om..(här är några tillexempel.)

Jag har ny tröja i skolan. En kompis kommer fram och berömmer den, och jag svarar.
- Tack! Jo jag gillar den också jättemycket.
Min kompis skulle nog bli lite chokad över att jag sa något så .. vad ska man säga? Något så positivt om något som handlade om  mig.

Eller tillexempel om vi hade haft prov. En kompis frågor hur det gick. Jag svarar:
- Det gick så himla bra! Tror jag kommer få MVG faktiskt.. Jag är faktiskt grym på kemi.
Min kompis hade i detta fall tänkt " men gud.."
Jag vet inte hur ni upplever det, men det känns som att lite för högt självförtroende och lite för mycket gott prat om sig själv gör att folk tycker man är konstig och att man skryter. Till en viss mängd borde det vara okej att hålla med sina kompisar när det berömmer en. Vad tycker ni?


gästoutifts



Från och med nu ska jag börja ha gästoutifts här i bloggen lite då och då! Kul va? :)
Det här är min syster. Hon har chinos och linne från H&M, kofta från gina tricot, jacka från Vero moda och stickad vantar made by farmor såklart. Mössan är från Åhlens! Så söt är hon. I love her.

Haft en fin kväll?

stan, prov och tre rätters såklart.

Hej allihopa! Kom hem från staden för en stund sedan. mys :) Tog inte upp plånkan någongång! Eller jo när vi fika, men ändå. Köpte nothing nada zero liksom. Men så var det ju såhär med en ny höstgarderob.. den 25:de HERE I COME! och ni har väl inte glömt att jag ska berätta hela nästa månad vad jag inhandlar! Jaja, So provet idag då.. Måste vara uppriktig och säga att jag faktiskt inte vet hur det gick. Antingen helt tummen upp eller annars helt åt skogen.. Nästa vecka har vi kemi prov. Gash, jag hatar prov!

Nu ska jag äta. Mamma har gjort 3-rätters. Jummie.
Mår ni bra eller?
massa puss / ida

Min hjärna sa stopp

Åh fy satan. Jag har pluggat så in i helvete hela dagen. Det stora SO provet imorgon. Känner mig fortfarande inte säker på det, men vad ska man göra, klockan är snart 23:00 och jag orkar inte plugga mer. Ska läsa igenom det en gång till, sedan ska jag sova. Kan också tilläga att tänkte börja med "gästoutfits" här i bloggen. Kul va? Imorgon börjar det hade jag tänkt! Annars imorgon så ska jag på stan med tre vänner. Fika och skratta, titta i affärer och avundas. Det chansar jag på att det blir. Men vi hörs imorgon iallafall! Puss och godnatt sötnosar..

jag har tröttnat!

Jag kan säga att jag har alltid gillat skvaller tidningar.. Hänt extra har alltid varit en favvo i min familj. Men nu när jag kollade igenom tidningslådan bland alla hänt extra kan jag säga att.. alla handlar ju för tusan om samma sak. Jag var bara tvungen at visa er.

     
 
(klicka på bilderna för att förstora dom!)


Tror dom seriöst att bryr mig om vad den där bonde-fredrik och hans bonde-fru gjorde igår kväll, eller varför bonde-sussane var förtvivlad i stallet? Nej nu är jag lite besviken på hänt extra. Förövrigt hoppas jag att ni har haft en bra dag mina fina läsare. Puss och godnatt!

Dagens





Linnet med nikkenyfiken på kommer från only, men nu är det omsytt. Det var ett långt linne förut, men nu är det en kort mini tröja. Det är galet snyggt om jag får säga det själv. Apan gör liksom hela grejen. Aja, dagens outfit iallafall..
Jeans, JC.
Linne, H&M
Kort linne, omsytt men från början only som sagt.
Brunt bälte myrorna.

Ikväll är det dans som gäller. I love it. Fick önskan om att skriva mer om olika "ämnen". Så det kommer det mer av i framtiden! Mer önskemål? Kommentera för tusan!

Every life we have some trouble

Den senaste halvtimmen har gått åt att sprätta, sy, nåla, klippa, sy, sprätta. Typ så ja.. Men resultatet blev bra iallafall. Tänkte ha på mig den imorgon, kan lägga in en dagens outift så ni får se. Annars har jag två frågor till er. Vad tycker ni om designen och så undrar jag om ni har haft en fin dag? Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen. Puss och godnatt!


because I said so










                                                     Godmorgon!

vet du vad det finaste någon kan säga till en?

du är min bästa vän



STUDIEDAG/PLUGGDAG

Jag har studiedag idag. Jag ska plugga hela dagen. Ikväll blir det teater. Puss.


vänskap är det finaste som finns.

Tack för att du finns och för att du gjorde min kväll. Det kändes verkligen skönt att prata och gråta krokodiltårar. Jag tror att man träffar få i livet som man kan prata om allt med. Men du är en sån. Jag kan prata om precis allting med dig, utan att skämmas. Vi pratar om alltifrån om man ska tvätta håret ikväll, till en hemsk upplevelse. En hel del skratt blir det också. Är så glad att du och jag känner varandra. Du kommer alltid betyda något speciellt för mig, och jag har svårt att tänka ett liv utan dig. Du är en stor del av mig, och jag kommer alltid älska dig. J hjärta I.


säg hej till mina nya favoriter

 

Idag är det min namnsdag. Ida-dagen. Jag brukar faktiskt inte få presenter på namnsdagarna, men idag blev det ett undantag. Mamma och pappa tyckte jag hade dåliga skor, plus att det faktiskt är namnsdag. Där har vi skälet till varför dom står i min sko hylla nu. I just love them. Kan säga att det kommer bli liv när min syster kommer hem.. jo, jag hade också varit avundsjuk. Tack säger jag till mamma och pappa, ibland är dom ju för härliga!

och all dess pluggande..

Dålig upptadering, yes i know.. Hann inte blogga igår. Sprang runt på stan med en vän. Och ja, lindex hade en hel vägg med underbara strumpbyxor. Köpte inga, måste hitta en vit t-shirt/tunnika att ha till först. Kvälen blev också lyckad, först var jag ute på kvälls/natt promenad med Jennt och Joanna. Slutade med att vi gick hem till Jenny och mös. Fy bubblan vad kallt det är ute nu! Höst på ingång. Idag så ska jag plugga, dricka te, och gå på friskis&svettis. Men vi höres under dagen, right?  Puss och ha en bra söndag så länge!

När man har en Ben&Jerry's i handen och kameran åker fram kan man få vilka ansiktsuttryck som helst, haha.

forever and ever 21

Klockan är 00:10 och jag har haft en underbar kväll. Nu ska jag snart sussa.
Natti på er.


OCH ALLA DESSA UNDERBARINGAR! Jag ska pallra mig upp mot stan och köpa ett par snygga strumpisar, titta bara vilka fina, forever21, solklart.





Tar förgivet att lindex måste ha en hel del snygga leggins/strumbyxor nu..


Matlagning

Vet ni vad jag ska göra ikväll? Laga mat åt familjen! Jag ska laga bulgurpanna med curry. Hoppas det blir lyckat, haha!
Senare ikväll blir det mys med Joanna. Trevlig tjej det där! Just nu orkar jag inte skriva så mycket.. Mitt huvud spricker snart. Ska sova lite och plugga.....(förvånad?). Hoppas ni får en trevlig fredagkväll. Jag kan också meddela att jag är ledig måndag-tisdag. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!


får aldrig nog av blommigt

Har varit och klippt mig nu. Det verkar bra på salongen där jag klippte mig. Någon större skillnad blev det inte, men det var ju så jag ville ha det. Just nu byter jag om till friksis&svettis passet jag ska gå på 19:15. Jag måste förresten boka in någon plugga-dag den här och/eller nästa vecka. Har 3 prov och ett läxförhör på gång. Har ni mycket i skolan just nu?

Jaja, titta vilka underbara strumpisar jag hittade på forever21.com. Jag är ute efter mönstrade strumpbyxor, är så trött på dom svarta. Förstå att ha dom här strumpisarna till en vit skön klänning, en svart stickad kofta och en rosa skimrande ring på fingret. I just loveeeeeeeeeeeeeeeee it!


det här med frisyrer..

Hej allihopa! Nu har jag äntligen tid med bloggen en stund, puh.. Har som sagt redan mycket i skolan! Fyfasen för alla läxor. Ändå har jag hört att Sverige är det land som har minst läxor i hela världen, kan det verkligen stämma? Iallafall. Imorgon så ska jag klippa mig! Salongen som jag aldrig har varit på förut heter Bonnie&Clyde. Ska bli spännande! Men vill inte att hon tar för mycket, för jag sparar ju ut mitt hår (som säkert alla dagens ungdomar gör?). Sen på kvällen så ska jag på friskis&svettis.

Sånt här hår skulle jag inte tacka nej till..

uptade

Bella här nu, så det får bli en kort upptadering!

Hoppas ni mår jättebra :) Idag har jag dans, sen ska jag plugga till spanska provet imorgon. Vad har ni för er denna muliga onsdag?

garderob, pengar, dålig upptaderning & ytlighet

Förlåt för att jag inte har hunnit skriva någonting idag! Har haft fullt upp. Imorgon känner jag att jag vill göra mig fin. Ska klura ut vad jag ska ha på mig. Min vän Anna var lika söt som alltid idag! Hon har för snygga kläder den där kvinnan. Just nu känner jag att jag vill byta ut hela min garderob. Men min buget tillåter faktiskt inte en helt ny garderob. Men jag känner att jag skulle vilja köpa iallafall 5-6 tröjor till iallafall. Då klarar jag den här hösten :)

Kläder är verkligen något man aldrig kan få för mycket av.. Halsband, armband, ringar, skor, örhängen, väskor, söta t-shirts med tryck, grå stickade koftor.. ja, listan är lång. Jaja, längtar tills den 25:e, då blir det barnbidrag, tjoho! Ska försöka hålla i pengarna och spara dom. Inte fika, inte handla onödiga köp. Nej, då är det spara som gäller! Nu fick jag bästa iden! Efter den 25:e kan jag varje dag i slutet av mina inlägg skriva hur mycket pengar jag har lagt ner på något och vad. Tillexempel:
dagens inköp: godis 24 kr, fika 52 kr, halsband 25 kr. sammanlagt: 101 kronors slösande.
Förstår ni? Sen i slutet av månaden slår jag ihop allt och skriver hur mycket jag har handlat för under hela månaden.

Så ska jag göra nästa månad vare sig ni vill eller inte! Ser ni min nya header också? Enkel. Men kanske lite tråkig. Jaja, får se hur det bli framöver. Orkar inte med designen just nu. Puss på er sötnosar! Och sussa sött.


teater

Kom precis hem. Har varit på min första teaterlektion med Patricia. Det var jättekul, och jag tror det kommer bli bra! Ska bli roligt att sätta upp någon föreställning sen i slutet av terminen.. Det var liksom inte bara lekar och sånt, det var liksom lite "på riktigt", förstår ni hur jag menar? Jaja, det kommer bli bra känner jag på mig. Nu ska jag ta ett varmt bad. Tänk att det aldrig kan sluta regna? Men jag gillar regnet på något sätt. Dessutom har jag mitt paraply med hjärtan på. Det gör att regnet blir på ett konstigt sätt, lite roligare. Hoppas ni har haft en jättebra dag! Nu ska jag som sagt bada, sedan väntar tusentals läxor. Puss!

i will never let you go

Hej allihopa! Jag är tidig idag, ska inte börja gå till skolan förrens om en halvtimma ungefär. Tänkte slänga in dagens outfit så länge!

Halsband, pappas gammla.
"kavaj", h&m barnavdelning
lila linne, gina tricot
vit linne över rumpan, h&m
leggings, lindex
klocka, mammas gammla
armband, second hand (myrorna)



söndags träning

Har varit och tränat på friskis&svettis. Jag känner på mig att det är där jag kommer hänga ett tag fram över. Nu lyssnar jag på Håkan Hellström och är nyduschad. Jag luktar kokosbodylotion också. Mums. Ibland vill man bara äta upp sina skönhetsprodukter så gott som de luktar. Läppglanset med jordgubbssmak, bodylotion med kokosdoft, volymmousen med mangolukt, ja, ni förstår hur jag menar! Ska kila i säng strax, imorgon är det en ny vecka. Ny vecka, nya möjligheter. Jag har en orörd vecka framför mig. Jag ska b.la. klippa mig, träffa en kompis jag inte träffat på typ 6 månader, och så har jag namnsdag. Jag har spanska prov också, men det känns för tråkigt för att räkna upp..Jaja, natti natti :)


en skönhetsdröm









fick lust att ta lite kort förut. 

guldig neccesär från en gammal frida tidning, halsbandet hade min syster på balen.
mammas gammla klocka, armband från sencond-hand och tillsist ett rosa pärlhalsband från h&m. Ha en fortsatt bra dag!


did you called this sunday for SUNday?









Tesil. Grönt te. Honung. Mattetal.

Söndag. En typsik söndag. Har druckit litervis med grönt te och gjort några av mina 511 läxor.

Fyndat i garderoben

Bion var jättebra! Det är så mysigt att gå på bio. Och det var verkligen fullt med folk! Tur att vi hade reserverat, annars hade vi nog inte fått någon plats.. Nu när jag kom hem rotade jag lite i några lådor. Där förvarar vi kläder från när jag var liten, gamla smycken, tavlor, ja ni vet sånt där som är man inte har någon andvändning för men ändå inte vill slänga. Jag hittade en jättesnygg klocka (okej, den funkar inte men man kan ju ha den som en accesoar), och en guldkedja. Den sa pappa att han köpte när han var i israel. Nu fick jag den och jag blev lite rörd. Jag märkte faktiakt att den betydde något för honom, och att han gav den till mig gjorde att det värmde lite extra i hjärtat. Här är en bild på klockan iallafall!


Det här är mina måste-ha-i-vinter

UGGS


Dom är ju underbara på alla sätt. Sånna här kan jag lova att jag kommer ha på fötterna i vinter. Fatta till ett par tajta jeans eller sköna strumpbyxora. Jag är kär!

STICKAD TRÖJA


Stickat är så himla fint tycker jag. Det är mysigt, snyggt, trendigt och skönt. Kan det bli bättre?

ARMBAND

Det är verkligen snyggt att ha 5-6 armband runt handleden. Jag har just nu 2 stycken, men jag kan lova att det kommer bli fler!

KLOCKA

Det är precis vad jag vill ha. Ett tips är att ur&penn rear ut finfina klockor just nu. Funderar på att köpa.

Det är mina måste ha i vinter.
Nu ska vi gå på bio. Vi hörs!


En blöt dag

Det har varit en grymt blöt dag, men vad gör det när man har trevligt? Vi fikade & strosade runt på stan. Köpte två armband, ett brunt och ett guldigt. Lite höst sodär. Nu ikväll så ska jag, Matilda, Emma och Jakob på bio. Vi ska se Arn. Har höga förväntingar på filmen eftersom att 1:an var mer än kanon. Nu ska jag byta ut mina blöta kläder till en stor mjuk tröja och favvo-jeans. Lite senare tänkte jag även göra ett inlägg med mina måste-ha-i-vinter saker.
Puss!

dagens outfit & staden

Fick ett önske mål om att lägga in dagens outfit, och såklart jag kan göra det :)



Idag så ska jag och två trogna vänner gå runt på stan, få se om jag hittar något. Det här har jag iallafall på mig, strumpisar från lindex, ylle-klänning från H&M.

Vi hörs senare!


love.

Nu har vi ätit god mat och haft sånt där familje-mys som man har ibland. Nu är klockan cirka 20:15 och jag är lite uttråkad faktiskt.. Om jag fick bestämma så skulle jag sitta och hålla handen nu med en kärlek. Synd bara att jag inte är kär. Det var länge sedan jag var det. Femman var nog senast jag var blixtande kär. Men man måste ju träffa den rätte eller va fan alla nu säger. Jag tror det finns minst en halv miljon människor som funkar bra ihop med mig. Konstigt det där. Om jag träffar någon kille när jag blir stor, förstå att han sitter någonstans i hela världen just nu.. förstår ni? Min frmatida kärlek kanske sitter i afrika och spelar trummor just nu.. Eller på miami .. eller kanske typ i sundsvall? Eller till och med här i Örebro. Som man kan säga, "tänk att något så nära kan vara så långt bort.."

Klipptid

Hej allihopa! Idag har jag varit i skolan som vanligt, otroligt skönt med fredag. Efter skolan beställde jag klipptid på en frisör salong jag aldrig varit på tidigare. Spännande. På torsdag så ska jag alltså fixa frillan, men det kommer nog inte bli någon förändring. Håller ju på för fullt med att spara ut mitt hår. Jaja, sen var jag och mamma på friskis&svettis. Det är verkligen galet roligt. Träna på ett roligt sätt. Nu ska jag hjälpa min familj att laga mat. Det blir en lugn och mysig fredagkväll helt enkelt. Men vi hörs ändå, lite senare :)


Hjäääälp mig!

Nu har jag fifflat ihop en header. Nu vill jag att ni berätter precis vad ni tycker om den. Ni ska veta hur mycket det betyder för mig. Jessica, om du läser det här så ska jag tala om för dig att det betydde jättemycket att du skrev några rader om vad du tyckte om min förra header :)

Ni är ju en stor del av bloggen. Jag vill höra er åsikt! Så kommentera på, skriv ful om ni nu tycker det. Skriv skitful om ni tycker det. Skriv att det är det fulaste ni sett om ni nu tycker det! Det är eran åsikt jag vill höra, blir glad för varenda kommentar ska ni veta! Puss & godnatt!


I'm back

Hej bloggen! Klockan är strax över halv nio och jag är vad man nu ska kalla det "back on track". Min bloggpaus på cirka fyra dagar har varit rent ut sagt ganska skön. Nu har jag lite nya saker att blogga om :)

Vad har hänt under veckan?
Ja ni, vad har hänt egentligen? Ganska vardagliga saker förutom en sak som jag gjorde idag. Jag har varit och piercat naveln! Jag vet att det kan vara lite så att säga "fjortisstämpel" på det, men jag tycker att det är jädra snyggt och kände att det var dags för min mage att piffas upp. Att lägga in en bild kommer tyvärr inte hända.. det känns lite to much liksom.
Hoppas ni mår helt galet bra & att ni har saknat mig pyttelite iallafall, nu kommer jag blogga på som vanligt och den här (jävla) desginen kommer upp om några dagar. Hoppas ni iallafall har sätt att jag har ändraat lite på textsnitten, rubriken och bakrunden. Headern är däremot en katastrof. Puss och kram, nu ska jag dricka te.

RSS 2.0