www.gratismode.se

www.gratismode.se är en perfekt hemsida för dig som vill ha presentkort hemskickade i brevlådan. Genom att värva dina vänner får du poäng - som du sedan betyder ut mot presentkort. Du får välja själv vilka klädbutiker du vill ha presentkort på! Gör som jag, blev medlem för tusan. Du får 50 poäng bara genom att bli medlem!


´+0´+'¨¨''¨¨<<<--<-<

Det blev ingen vettig rubrik.

Nu har familjen Johansson åkt efter en rolig eftermiddag/kväll!
Imorgon är det ny vecka, nya möjligheter.
Har ingenting alls att säga. Familjen Johansson är bra. Första advent är hur mysigt som helst. Imorgon bitti är det julkalendern, ska bli grymt spännande. Hejdå!


första advent.





Hemma hos mig är det jul för fulla muggar. Första ljuet har tänds och jag har precis skrivit klart min önskelista. Just nu är jag med Ebba och senare idag kommer familjen Johansson hit. Lussebullar, saffranskorpor, glögg, julmust, pepparkakor. Min familj kanske är lite överdrivet taggade på julafton.

lussebullar-


Innan lussebullarna åkte in i ugnen.

idol.

Nu har vi gjort lussebullar. Dom står på massor med plåtar och väntar på att få åka in i ugnen. Så länge tänkte jag skriva ett inlägg om idol igår.

Herregud, först måste jag få säga: Robin var grym! Han har alltid varit väldigt tråkig enligt mig, visst, bra röst, men ingen utstrålning eller särskilt bra låtval. Men igår. Jag var helt tagen av honom, han var bättre än alla igår. Håller ni inte med mig?

Kevin var som vanligt väldigt bra. Men igår var Robin till och med bättren. Att Johan fick åka hem förvånade mig inte. Nu var det hans tur. Och ingen missade väl när tjejen i publiken blev helt galen när han sjöng framför henne. Visst, man kan tycka att hans röst är unik och speciell, men sjunga lika bra som de andra idolnerna kan han inte göra. Och när han åkte ut! Alla hans fans stod och grät som om han hade dött. Herregud, han kommer ju få skivkontrakt ändå...

Alice gjorde mig lite besviken igår. Hon var inte alls lika grym som hon brukar och hon har ingen glöd längre. Har hon inte det nästa fredag heller så måste jag få säga att då tycker jag att Robin och Kevin ska stå i final. Jag har höga förväntningar på Robin nästa vecka eftersom att han var så himla bra igår. Ska bli spännande!

Vilka tycker ni ska stå i final?


spets.





Ny, långärmad spets tröja. Från gina tricot.

Nu: lussebullsbakning :)


FREDAG ÄR VECKANS BÄSTA DAG.

Fredag idag. Fy vad skönt! Har haft en perfekt kväll. Har myst, julstökat, druckit te med ingefära i (fick recept av Joanna, tack!), och nu ska jag äta ben&jerry's och fortsätta min familjekväll med fredag hela veckan.





Varmt vatten, riven ingefära (ta för guds skull inte alldeles för mycket av ingefäran, väldigt starkt), några droppar citron och en klick honung!


Julmys.


på tal om ingenting så sitter charlotta på min säng och läser mitt barndomshäfte

Till er som har följt top model under alla säsonger: hur många av er har inte stått framför spegeln och sagt:
- Easy, breezy, beautiful, covergirl. ?
Jag har gjort det ett x antal gånger iallafall...


HOLA

Här sitter jag, i trosor och linne. Tankarna snurrar runt. Jag tänker på nyår. Nytt år. Jisses vad 365 dagar går fort. Nu ska jag duscha. Låta varmt vatten bara rinna ner över huvudet. Imorgon är det fredag. Alltid lika skönt. Slutar 15:30. Inte lika skönt. Förresten så måste jag säga att det kommer en massa var runt min piercing. Jag blir lite rädd, men det blir nog bra ändå. Ska få byta den någonstans runt jul. Just det jul. Jag önskar mig pengar. Så jag kan köpa precis vad jag vill. Precis vad jag vill. En systemkamera skulle heller inte sitta helt fel. Eller en vovsing. En pudel som bara vara min, bara min. Lill-erik eller något annat kul skulle den få heta då.

Nu är jag så trött så jag vet inte vad jag babblar om. Min statistisk här på bloggen har förresten minskat, synd. Mitt liv kanske inte är så intressant just  nu. Kanske, kanske inte. Nej ni, godnatt. I love er.

tralala

Vet ni vad min vän Cornelia sa till mig idag? Att det finns kakor som gör att brösten växer. Äter man två kakor varje dag i sex månader garanteras man få D-kupa inom den tiden. Ett halvår, och du har biiiig bröst. Undra vad de är för sorts kakor?



Det här är iallafall vanliga goda ICA kakor, med små små chokladbitar i.

hej hej hej hemskt mycket hej


Jag sitter här med Joanna. Vi har precis kommit fram till attt vi ska ha en heldag på stan på lördag. Jag har pengar på kontot och det blir garanterat en eller två chailatte på wayne's cooffe. Ny kläder vore inte helt fel heller. Det bli en bra dag!


Vi är förresten läxfria. Amazing.    hugs


chai



Vet ni vad jag skulle kunna gör just nu? Döda för en chailatte. Fy satan va gooooooott.
Nej, mina spanska glosor kan ta sig. Nu blir det sängen. Orkar inte sitta och lära mig något som ändå bara åker in i ena örat och sedan flyger ut i de andra. Godnatt på er!

dancccce

Kom nyss hem från dansen! Var faktiskt väldigt roligt idag. Vi filmade alla danser vi gjort och sedan tittade vi på de. Herregud, det är inte kul att se sig själv på film när man står och tittar rakt in i kameran och inte fattar ett piss av dansen. Haha, ja ni..

Nu ska jag koka te och fortsätta lite med pluggandet. Puss!

tråkig dag

Hej! Idag hade vi tema dag i skolan. Alla skulle "umgås" med sina arbetslag. Det flesta arbetslag gjorde något roligt, några åkte och bowlade och andra hade tårttävling. I mitt arbetslag hade vi tema musik. Vi hade frågesport om musik och fick sitta och klinka på en gitarr. Det var en (rent ut sagt) usel dag. Tycker det är grymt dåligt av skolan att lägga upp det så orättvist och jag går inte till skolan för att sitta och vara rastlös med en gammal gitarr i handen, utan för att lära mig något. Nej det var faktiskt taskigt..

Vi slutade iallafall klockan 14:00 så det var ju skönt, och sedan tränade jag och min 2minutare. Vi har gjort klart dansen och musiken! Vi ska bara träna lite till så allting blir perfekt, men annars är det klart. Känns otroligt skönt och jag är grymt stolt! Funderar på om jag ska filma det när vi visar upp och lägga upp det på bloggen sen? Om det är okej för de andra vill säga.

Förresten har jag börjat äta grymt onyttigt. Varm choklad, våfflor, kladdkaka, rostade mackor, och en massa andra onyttigheter är vardag för mig nuför tiden.

Jag måste  få säga en sak !  Jag fick MVG på min "bok" om min barndom i svenska. Är överlycklig eftersom att jag slet och kämpade med det i flera dagar och till och med nätter!

Nu längtar jag mest till jul och tack för alla ideèr! Nu ska jag börja plugga engelska och där efter spanska. Ikväll ska jag dansa.

Vi hörs senare!

julklapp

Jag tycker faktiskt att det är roligare att ge julklappar än att få. I år har jag bestämt mig för tänka igenom alla julklappar och att det ska bli bra. Förra året köpte jag typ en trisslott till alla, inte lika kul. Har ni något förslag vad jag ska köpa till min syster? Emma heter hon och är 16 år gammal. Jäkligt kräsen med presenter är hon också. Hon borde vara lättast att köpa till men icke sa nicke, hon är alltid svårast eftersom hon sällan blir nöjd över mina paket.

Till mamma tror jag iallafall att jag ska köpa ett par söta örhängen och typ en badbomd. Det lovar jag att min mamma kommer bli glad över. Pappa då, strumpor? (känner ni igen er?). Nej gud va svårt det är. Vad har ni tänkt att köpa? Det är roligt att få lite idèr ! :)


våffla.






VG .

vg på matteprovet. oh lord va stolt jag är över mig själv (det är faktiskt okej att säga så ibland..). Tänkte belöna mig med att baka en fet kladdkaka men vi har inga ägg hemma. Ringde mamma och ville att hon skulle köpa men nej, hennes mobil är avstängd. Varför har hon ens en mobiltelefon, den är aldrig på ändå.

a drop in the ocean, a change in the weather

Har precis ätit. Det satt fintfint i min mage. Har tränat på 2minutaren sen klockan 2. Så lite trött är ja allt!
Nu är det reklam i ensam mamma söker på tv, så jag ska pallra mig dit och nervöst (haha) se vem som vinner ! :)

Idag är det söndag och jag laddar inför en låång skolvecka..Imorgon kommer jag (förmodligen) att få veta hur detgick på matteprovet och bilduppsatsen. Bilduppsatsen har jag tyvärr inga förväntningar på, eftersom att han antydde redan förra veckan att han inte alls gillade mitt arbete. Fan säger jag som la ner mitt liv på det.


2345675432

Godmorgon!

Vaknade precis och märkte att jag glömde stänga av datorn igår, så då tänkte jag ändå passa på att slänga in ett inlägg! Kvällen igår slutade med att jag, Joanna, Anna och Martin hamnade hemma hos Jonte. Kom hem vid ett-tiden efter en lyckad kväll.

Idag så ska jag träna med 2minutaren. Satsar på att bli klara med dansen! Om vi inte blir så där jätteflummiga som vi blev sist vill säga.. hahah!

Hörs senare!


tjosansa

Jag ska snart upp på stan, ska möta upp mamma för en sen lunch. Min design just nu vill jag förresten inte ens prata om, någonting gick snett helt enkelt. Får se när jag löser det problemet.

Ses!

lucky



Jag sa senast igår att jag bara väntar på att snön ska komma. Och imorse, när jag trött och gärspig drar upp rullgardinen, är det första jag ser att det har snöat! Jag var bara tvungen att ta kort från fönstret. Nu ska jag duscha, tvätta håret, städa lite och så!

upp - och - ner



Godis, popcorn, cider, kakor, ja,  you name it. Men va fasen, det är ju fredag!
En upp och ner bild på mig blev det också. Nu ska jag fortsätta min fredagkväll. Hoppas ni mår grymt!

säg hej till min nya älskling



Nu är det bara lite snö som gäller!

week

Hej allihopa! Jag har ju inte bloggat sedan i måndags så jag tänkte berättta lite om vad jag har gjort tisdag - fredag.

TISDAG: Idag så var jag hemma från skolan. Hade ont i halsen, var stressad och ville ta en paus från allting en dag. Jag låg hemma och stickade, kollade på massor med repriser och badade badkar. Jag rörde inte några pluggböcker under hela dagen! Den dagen var välbehövd.

Här har vi en bild på en påbörjad mössa.



ONSDAG: Idag gick jag till skolan. Vi hade matteprov, och jag hoppas HOPPAS att det gick bra. Efter skolan så tränade jag och 2minutaren. Jäklar vad det känns bra nu! Det kommer bli bäst. Efter det så gick jag och Bella hem till henne och käkade pannkakor. Bella är alldeles för bra!

TORSDAG: Idag fyllde min farmor 75 år. Och oj vad vi fikade och åt hemma hos henne. Sånt där som man bara gör hemma hos alla panisonärer. Äter vääääääldigt mycket alltså.. Men det var riktigt gott och mysigt.

FREDAG: Det blir mycket födelsedagar här nu,  för idag så fyller min pappa år! 46. Vi har ätit tårta och i present ifrån mig så fick han en hel dag med mig. Lucky him? hahah!




Förresten så måste jag bara säga att jag tycker faktiskt att det har varit tråkigt att inte blogga. Jag tycker ju det verkigen är kul, och jag måste säga till er som funderar på att skaffa en blogg: gör det!


fuck fucker fuckest ?



Den här måndagen har gått åt helvete med precis allting.


Jag känner att jag inte har tid att blogga eller ens prioritera datorn denna vecka.
Har så sjukt mycket att göra den här veckan. Jag har matteprov framför allt och matte är inte min starka sida så mitt liv den fram tills onsdag är att plugga matte. På onsdag så ska jag äta pannkakor hemma hos Bella och på torsdag fyller min farmor 75. Vi hörs på fredag kväll helt enkelt.

här har ni min framsida till min bilduppsats om coco chanel.



Jag är inte direkt en hejare på att rita, men jag hoppas min bildlärare tycker att det här är lite bra iallafall..
Odödliga Chanel.

love it or leave it







Väska, köpt på fin rummet för 349 kronor.

Idag kommer Mimmi hit. Hon ska sova över tils imorgon. Då är det måndag, redan. Ja, imorgon är det måndag och då ska vi träna på 2minutaren. Blir kul!

tack för en mysig dag J.




Jag kommer förresten ha sten mycket att göra hela veckan. Om det blir dålig upptadering får ni inte hata mig forever.


IDOL.

En trevlig kväll, tack carls <3 tittade lite på idol, och måste få säga att KevinB ger mig gåshud igenom hela raden. Jag älskar killen! Imorgon bitti så kommer Joanna hit. Vi ska göra scones och äta frukost ihop. Är det helg så är det liksom. Annars så är jag väldigt trött, även fast klockan inte är så värst mycket. Fredag för mig = somna på soffan. Det brukar bli så, ja. Så att klockan är snart 12 och jag inte har somnat en enda gång under kvällen är ju typ.. rekord? Nej nu ska jag kila iväg från datorn. byebyebyebye.


curry. curry . och curry



EN random bild där. Hela jag luktar curry. Fikade med 2minutaren. Jag känner på mig att vi kommer att ha grymt roligt när vi jobbar med det här. yäh. Nu ska jag plugga (MÅSTE) och sedan så ska jag hem till charlotta där det blir idolkväll.

hej hej hemskt mycket hej..

En bad upptadeing, I know. Men det är jag har fullt upp med att tänka på 2-minutaren, äta ben&jerry's och göra klart min frmasida till bilduppsatsen.

Ja, 2-minutaren. Det har jag minsann inte bearättat om! Jag går på en skola med inriktning dans. Och vi har ett projektarbete kan man säga. Vi lottade idag på dansen vilka man skulle vara med i detta, och det blev jag, Bella, Jacque, Sosso och Elin! Är övertaggad! Vi är en grupp som ska göra en dans på 2 minuter. Vi fick en julgranskula (huh?) som inspritartion. Detta ska vi ägna oss till på fritiden, göra dans, ha roligt, klippa musik och sedan visa upp. Ska bli sååå kul. Jag hoppas att det blir sjukt bra. Vi tänkte börja redan imorgon med att gå och äta någon stans, och sitta och klura lite på hur vi ska lägga upp arbetet och hur vi har tänkt dansen. Jag har suttit och antecknat hela kvällen, kluddat ner alla ideer jag har kommit på. Hihi. Det ska bli grymt kul! Mår ni bra?


Love! / ida


min isabella.



Här har vi henne, snyggingen själv. Bild från i somras sittandes på min balkong och inte så fullt ut taggad på att visas på bild. Soda Stream blandat med saft dricker vi också.  du är alldeles sjukt bra bella.

vad tänkte jag säga..



Dagens outift. Koftan har farmor min har stickat. Vita t-shirten är från lager 157 och lacktights, gina.

strax innan 22:00



Funderar lit på att klippa till min lugg igen. Den har växt ut för tillfället, men när jag tittar på olika bilder på datorn så blir jag lite sugen på att spriga till köket och hämta kökssaxen.. så, vad säger ni?

Nu är klockan snart 22:00 och jag ska först duscha och sedan krypa ner i sängen. Har börjat läst på en bok som heter förlorad barndom och fast jag bara har kommit till sidan 15 så är den grymt bra. Så jag ska läsa lite i den innan jag somnar tungt i sängen. Natti natti.  
love / ida ida ida

odödliga chanel



Håller ni inte med om att Coco Chanel är dead gorgeous?
Skriver ett arbete om henne. På måndag morgon så ska det vara inlämnat hos min bildlärare. För visst är chanel på något sätt en konstnär, tycker ni inte? Enligt mig är hon det iallafall.


gästoutfit



Nu är det dags för gästoutfit igen. Det här är Isabella. Hon har på sig..
Lacktights, H&M
Skjorta, JC
Jeans väst, Gina tricot
Linne, eve.

det är så vacker där, nästan som en tavla å. nästan som en tavla över rätt och fel.








before and after



Mina jeans innan jag och Bella började fixa och trixa med dom. Köpta från JC, inte andvända många gånger kan jag säga.



Samma jeans, efter att jag och Bella har suttit på vardagsrumsgolvet och klippt, slipat med ett sandpapper och skurit med alla sorters köksknivar. Vad tycker ni? Känner iallafall på mig att det här kommer bli mina nya favvojeans!

gästoufit.



Jag har ju en kategori här i bloggen som heter "gästoutfits". Har bara en  outfit i en kategorin och det är på min kära syster. Nu kommer andra gästoutfiten och det är återigen på min syster!

Uggs, d.n.a.
Tights, Gina tricot
Tunnika, H&M
Sjal, Wedins
Skinnjacka, Vero moda
Väska, Wedins
Örhängen, Åhlens.

Vill ni ställa upp som gästoutfit så är det bara att kommentera . hugs.

lampa ikea



flashing lights.. lights.. lights... flashing .

nu kan du få mig så lätt.



En minut i tolv är klockan. Betyder alltså att det snart är söndag, IGEN. Söndagar är den ultimata dagen för att plugga och städa. Why? Varför kan man inte ha en riktigt bra dag och ta vare sista dagen på helgen? Ingen aning. Imorgon så ska jag iallafall träffa Bella. Och så är det ju pappas dag. Har köpt choklad från Chokladfabriken med finchoklad. Jag och syster delade på det eftersom att det är förbaskat dyrt, vi köpte fyra stycken små chokladbitar för en 50 lapp (!). Inte värt det, men är pappa glad så är jag glad. Mår ni bra här på kvällskvisten? Jag ska snart sova. Har tänkt att ställa klockan imorgon faktiskt. Klockan 10:30 så kommer den ringa. Oh lord. Jag kommer snooza och somna om på direkten. Men om jag sover så länge jag vill så kommer jag att vakna vid 12, och då kommer halva dagn vara borta och så kommer jag inte kunna sova sen på kvällen. Nej fy tusan, vad jag babblar på ! Har ni förresten något särskilt ni vill att jag ska skriva om här i bloggen? Det är ju ni som läser så det är bara att kommentera på!!! Mer youtube klipp, dagens outift, gästoutfits, mer om vad jag gör om dagarna, skönhet, kändisar, dikter, tankar, låttexter? Tell me. Godnatt&adjökens. Vi syns imorgon!

blablabla.



Pratar med Joanna i telefonen. Min kväll kommer förmodligen spenderas med henne. Trevligt säger jag då.

Daisy Lowe.



En bild från MTV-galan, lånad av http://msn.com
Visst är lack hösten stora trend men det här tycker i alla fall jag var lite to much...

again



Ja, när vi ändå är inne på det här med skolkort. På det här kortet som är taget någon gång under min tid på dagis så ler jag inte, jag tänker på helt andra saker, jag bryr mig inte, jag tittar åt ett annat håll. Tänk va lite man brydde sig på dagis. Och tänk va skönt det var. Hur går den där pippi ramsan? Jag vill aldrig bliva stur eller något åt det hållet. Nej, det vill jag inte bli. Lyssnar på jag vill ha allting med håkan hellström nu och när jag tittar på det här kortet och lyssnar på låten så blir jag tårögd.. hahah ja är verkligen töntig. Men jag fattar inte. Minns mitt våffelkalas när jag fyller 10 år. Minns när jag var 5 och jag kunde krypa upp i mammas knä utan några som helst problem. Minns när jag var 7 och var envis och var inne i min "kan-själv" period. Minns när jag började på lekis och blev kär för första gången. Minns när jag åkte runt i hela mitt område och cyklade över alla K brunnar som fanns och hoppades att han skulle fråga chans. K för Kärlek. Och ja, det funkade. Jag tror på det fortfarande. Jag älskar att vara barn och har svårt att se mig själv som vuxen. För visst kan man väl få räknas som barn när man är 14 ? .... inte?

skolfoton.

Yes, idag landade dom i brevlådan. De berömda skolkorten. Ja, vad ska man säga? Jag blev bättre än förra året iallafall (jag överdriver inte när jag säger att jag såg ut dom en hamster då).. Här får ni en tjuvtitt iallafall.


who really cares?

..att det inte är lördag idag?


outfitsssssssssss







T-shirt, lager 157
Randigt linne, sytt själv
Jeans, Weekday
Örhängen, Gina tricot

veckan består av att plugga

Förlåt alla mina favvobloggar. Men jag kan inte kommentera någon blogg alls just nu. Känns hel skumt. I am sorry. Vad gör ni då? Jag sitter och pluggar. Ovanligt? Är så trött på att vi har så fruktansvärt mycket i skolan. Ger dom sig aldrig undrar jag? Jag vet att det är tråkigt att läsa när jag sitter och klagar, men jag är faktsitk mänsklig. Nu ska ni få en titt över what I have to do.
' SVENSKA: Hålla ett tal inför klassen om en person jag beundrar. (Tror att jag ska ta mormor)
' SVENSKA: Läsa ut boken "I taket lyser stjärnorna" som är skriven av Johanna Thydell. Har läst den boken förut, men ska läsa den igen för att verkligen minnas allting.
'SVENSKA: På fredag så ska vi ha lämnat in ett häfte om våran barndom på minst fem kapitel. Har skrivit fyra nu och tänkte skriva två till plus att jag ska göra en fin framsida. Hehe.
'MATTE: när man inte är självsmart får man ta med boken hem ibland.
'BILD: yes, en konstnär var det va. Huh? Jag ska skriva om en konstnär/designer. Nått som har med skapade att göra i varje fall. Antigen tar jag Carl Larsson (som min bild lärare förmodligen kommer att gilla att läsa ) eller coco chanel (som jag kommer tycka är kul att göra ett arbete om!)


hm. That's it. Mycket som sagt. Har ni mycket i skolan? Ibland känns det som att jag ska bli en äkta vänsterpartist när jag blir stor.. dom vill ju inte att man ska ha så mycket läxor, utan mer att man ska jobba i skolan..haha.


dagens-



Lacktights, gina tricot.
Vit tischa, lager 157.
Bälte, second handdddddddis.

Bilden ser lite halvknasig ut, men men. I hope it is okey. Pluggningen går förövrigt inge bra. Barndomsarbetet - blä. Även fast dte är grymt kul så är dte faktiskt svårt att veta exakt vad jag kände när jag var 3 år och firade jul. don't remember.

te.

..och plugg.




mmm...



Mamma gjorde hemmagjord pizza förut. best.

a day to remember

Nu är det alltså november måndad. Jisses vad tiden går fort! Den 9 november är det pappas dag. Alltså redan nu i helgen. Jag tycker ni ska göra som mig, anmäl din pappa här: http://www.sverigesbastapappa.se/?utm_source=AmandaBerg&utm_medium=Banner&utm_campaign=AmandaBerg&zanpid=1169730690917338113Bästa. motiveringen till varför just din pappa ska vinna, yes. Så enkelt var det. Då kan han vinna ett äventyr han sent kommer att glömma.


söndag. hemma.

Hej! Idag är det söndag. Jag kom hem igårkväll istället för idag. Jag har haft det jättebra, verkligen. Vi har haft det hur mysigt som helst..

TORSDAG: Vi åkte bil upp till stockholm i stormen, men det gick bra ändå. När vi kom fram gick på en thailänsk resturang som hette Yummi Yummi. Det var en mysig liten resturang som låg på Bergsgatan. Det var god mat och jag fick testa min kunskap genom att äta med pinnar..

FREDAG: Yes. Dagen för Shopping med sort S. Vi sprang runt i masor med olika affärer och så åt vi lunch på hötorgshallen, och sedan fortsatte shoppingen. På kvällen så åt vi på Hard rock cafè. Eftersom att det var halloween så var alla serivtriser utklädda..

LÖRDAG: Idag så gick vi runt i gamla stan, runt vattnet, gick lite på söder och bara mös i det kalla höstvädret. Solen sken visserligen, men i skuggan var det riktigt kallt. Senare på eftermiddagen åkte vi hem igen.

Bilder från resan:



Jag på hard rock cafe, haha sitter och dricker cola.



En servitris.



Okej, nu kommer vi till shoppingen!

Lack tights, 199 kronor från gina tricot.
Jeans, 400 kronor från weekday.



Vantar, 99,50 kronor från Indiska.
Halsduk, 129 kronor, också från Indiska.



Svarta uggs, 599 kronor från dna.

Uggsen är jag jättenöjd med eftersom att jag har velat ha ett par hur lång tid som helst. Min syster köpte likadana fast för 499 kronor, men dom som jag köpte hade mer foder i sig och var lite varmare. Så för att slippa att frysa (som jag är expert på) så var det lika bra att lägga på en hundralapp. Så, vad tycker ni om köpen? Kiss.

RSS 2.0