Bloggpaus

Jag känner mig som världens sämsta bloggare., men på nått sätt har jag haft fullt upp nu. Jag ska reda ut några saker kort och gott för er:

Det här med..

bloggdesignen: jag har inte tid eller ork att fixa och trixa nu, så ni får stå ut med den jag har nu.
upptadering: måndag-torsdag så ska pappa ta med min älskade laptop till stockholm eftersom att han jobbar där ibland. så jag är dator-fri måndag-torsdag (hur ska jag överleva?) Jaja. På nått sätt får det väl funka. Min systers dator är finns ju till hands, men jag känner såhär att antingen bloggar jag på som vanligt eller tar en kort bloggpaus, jag orkar liksom inte lägga in ett inlägg varannan dag och skriva tråkigt utan bilder. Nej, blogg paus får det bli!
tråkiga inlägg: alla som bloggar vet ju hur det känns att ha bloggtorka. man vet helt enkelt inte vad man ska skriva om. jag har en sån period nu.



OKEJ ! om jag sammanfattar det här rätt så blir det alltså blogg paus nu fram till torsdag (GLÖM INTE BORT MIG!!!), och att desginen kommer dröja, och att nu på den här korta lilla bloggpausen så ska jag knepa ihop tusentals ideer om vad jag ska blogga om. Har ni några förslag på vad ni vill läsa? Det vore verkligen hur toppen guld som helst om ni kommenterade här under vad ni vill att jag ska skriva om i fortsättningen, vad som är bra och mindre bra. Gör det, snälla! Annars får ni ha en underbar vecka, så hörs vi på torsdag!!!!!!!! Massa puss & glöm aldrig att ni är bäst!

Kräftor

Tjaaaaaaaaa mina sötingar! Har varit i sommarstugan igår från idag, vi har fiskat kräftor. Fick bara 15 stycken men det var mysigt ändå! Nu ska jag och Mimmi på tunneldisco, så vi höres imorgon! Ha världens bästa kväll, för det ska jag ha!

Mys

Hej allihopa! Kom nyss hem, har varit ute och haft världens mysigaste natt-picknik med charlotta. Vi satt och frös och pratade, åt bullar och drack varm choklad. Nu ska jag sova hade jag tänkt. Ses imorgon!
 p.s. min nya design kommer nog bli lite försenad.. eller ja. tror ni att ni står ut med min skruttiga jag har för tillfället? Hoppas det! Puss och godnatt!

BLOGG RENOVERING :)

ursäkta röran här på bloggen! men ja renoverar eller vad man ska säga, haha! så det får se ut som ett helvete ett tag!

det verkar som solen går dit du går

Sitter och dricker grönt te nu. Lite senare ikväll ska jag och min vän Charlotta ha natt-picknick. Då går man ut vid nio kanske, sen så sitter man på en filt på kvällen och pickinkar. Det är sååååå mysigt! Men eftersom att det är skola imorgon så får det väl inte bli alldeles för sent. Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om just nu.. Men vi kan höras ikväll innan jag och Charlotta drar ut på picknik! hihi, puss så länge!

kladdkaka .



Jag har ätit kladdkaka för en stund sedan. Med blåbär och vispgrädde.

Mini problem

Finns nog inte så mycket intressant att säga tror jag. Kan bara säga att vardagen är igång igen, och hur kul är det? Det ända man längtar till är helgen. Kan också påpeka att jag är så himla sugen på ben&jerry glass. Men hur nyttigt är det att trycka i sig en onsdagseftermiddag? Fast i och för sig. Det är ju lill-lördag. Men det är ju så dyrt! Jaja, får se hur jag gör. Snacka om att jag har i-lands problemem, haha. Hoppas ni mår bäst. Vi hörs om en stund! / ida


Fotografering.

Hej sötingar! Idag hade vi skolfotografering. Det är inte min grej att le på beställning om jag säger så. Men jag tycker ändå det är så gulligt när man kommer till skolan på morognen och märker att alla har gjort iordning sig lite extra. Tillexempel killarna. När det är skolfoto har dom lite extra gele i håret och kanske någon ny tröja. Tjejorna har plattat håret extra noga och kanske mer smink än vanligt.

Annars var det en ganska seg och tråkig dag i skolan om jag får säga det själv. Men oj va mysigt jag och min kompis mimmi hade det efter skolan! Kanoners på hög nivå :) ! Senare nu ikväll var det träning, och nu sitter jag här. Trött och hungrig. Ska jag göra engelska läxan snart. Kanske lite sent påtänkt, men bättre sent än aldrig.. Massa godnatt så hörs vi imorogn!! /ida


bara hej

Hej allihopa! Dagen har spenderats med Joanna, och vi har haft hur trevligt och mysigt som helst! Just nu sitter jag här och tänker vad vi har för läxor och paniken kommer krypande.. är det såhär det ska vara nu hela läsåret?! Och ändå har vi inte så många läxor nu. Ska försöka att lugnt och sansat plugga på läxorna, läsa igenom, ja you know. Sen idag är det ju den 25:te! Vad innebär det? PENGAR ! Tjohej (:  Så jag måste också kolla igenom vad jag måste köpa denna månad och försöka strunta att köpa det lite onödiga sakerna. Jag tycker barnbidraget är på tok för lite! Anyway, ska göra SO-läxa nu. Vi hörs senare! / ida

Bilden är tagen från google.se :)

Ny design ploppar upp snart!

Hej bloggen! Jag vill bara meddela om att jag inte är nöjd med designen jag har nu.. känner att den känns så himla opersonlig. Så om några få dagar  kommer det ploppa upp en ny design! Måste ta bilder, fixa och trixa lite, så någongång i veckan lovar jag att den kommer upp! Så länge så kommer bloggen se precis ut som den gör nu och jag kommer blogga på som vanligt :)

massa puss / ida

växter och ljuslyktor = lycka?

Åh! Här sitter jag och är glad. Jag och mamma var på plantagen förut och storshoppade! Till mitt rum köpte vi en massor, så här sitter jag i ett rum fullt av nya växter, vaser, ljuslyktor, ja du förstår hur jag menar! Känns som att det förändrade hela rummet. Man behöver faktiskt inte möblera om eller byta tapet för att det ska bli snyggt. Det räcker med lite små plock. Jo, skälet till varför jag är fydundrans glad är för att det är nystädat, rent och fräscht. Jag har städat hela dagen! Fick största städ-manin imorse. Jag har till och med städat toaletterna! Duktigt av mig. Man blir glad när det är nystädat och man har lite nya saker. Det gör nog faktiskt att man mår bättre. Det här blev värsta pansionärs inlägget eftersom jag sitter oh skriver att man blir glad av växter och att det är nystädat men det måste finnas någon där ute som förstår min feeling?


ge mig inspiration

jag vill ha rosa tofflor på mig, och betyda hela världens för någon.


.

Vem kysste Elin bakom ryggen på Marie ..
Var det den store poeten som hon var förälskad i ?
Fanns det en plats i hennes värld för två ?
Snälla skicka ett vykort för jag undrar så!


rosig


Forever21, såklart!

Jag velar lite med designen här på bloggen.. vad tycker ni om den jag har nu? Jag blir verkligen glad om ni kommenterar vad ni tycker!

mys bakning med mormor


The days just flying away.



Hej snyggingar! Mormor är här nu, och då blir det mysigt kan jag lova. För övrigt har vi fått tre läxor redan, som jag tänkte göra klart redan ikväll. Då slipper jag stressa nästa vecka. Annars då? Jo, tänkte visa dagens klädsel. Strumpisarna är från H&M, koftan snodd från systers gardeob, kjolen är grån gina tricot och nikke nyfiken linnet från only. Väskan fyndade jag i italien.. Och osminkad är jag också, skönt som tusan! Ha det kalas bra, så hörs vi ikväll, för jag ska baka kanellbullar nu. pussi / ida

btw ! Har en ny kategori.. Den heter "lyckliga stunder" och där kommer jag proppa in alla mina happy moments!


Mat, film och Patricia. Finns det bättre kombination?


 
Jag och Patricia tog med mat från Rosalis deli idag. Vi tittade på Linas kvällsbok medans vi åt. Det var mysigt och gott! Tror jag har sett den filmen minst 29 gånger och den är lika bra varje gång. Hoppas ni hade det lika bra som jag hade det ikväll! Och så vill jag säga tack till patricia, som borde få pris som världens bästa. / ida

Underbart glad



Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ni kan inte förstå hur glad jag är! Jag och Mimmi ska på Håkan Hellströms konsert i november! :) ihhhhh....kan inte vänta!

today i'm wearing this

Hej allihopa! Vaknade tidigt imorse (konstigt nog -.- ) och är nu klar.. Börjar inte förens om en halv timme så jag tänkte att jag kan slänga in dagens outift så länge :)



Mörkblå jeans, JC
Svart t-shirt och grå stickad kofta, H&M



..och så blev det en ego-pic också!
Kör på endast mascara idag, och för er som undrar är hårbandet från H&M.

Ha världens bästa dag så höres vi ikväll/eftermiddag igen  :)
Nu ska jag gå till skolan, massa puss / ida

jag går inte isär, när jag går med dig










Fotograf: jag

Den här sista bilden är ganska ball tycker jag. En blomma som ser ut som ett hjärta. Promenixade med syster.
Det är så mysigt att promenera och ta kort på massa fåniga saker. Blommor som ser ur som hjärtan, regndroppar, fyllebänkar.. ja, listan kan bli lång! :)

Massa puss / ida

love is all that I can give to you.

Hej snyggingar! Ska gå ut nu på promenad i det slaskiga höstvädret. Kameran följer med! Puss!

Kär i en ängel & ny design

Åh lyssnar på Håkan Hellströms låt - Kär i en ängel.
Jag älskar den låten så himla mycket.



Förresten har jag ny design! Vad tycks? :)

hej hej hemskt mycket hej

Kan tänka mig att det var många som inte kunde somna igår kväll.. Alla som skulle till nya skolor, ny klass, få nya lärare, och framför allt: helt nya klasskamrater. Dom man ska spendera 3 år med. Antar att det fanns folk som hade det jättebra och tyvärr folk som kanske aldrig mer vill gå tillbaka.

Iallafall. Jag hade också svårt att somna igår. Fast jag skulle tillbaka till samma klass, samma kompisar, samma skola. Men ändå var jag lite "pirrig" eller vad jag ska säga. Dagen blev iallafall bra, men måste också tilläga att det känns tråkigt att sommarlovet är slut och allt ska bli som vanligt igen.. Eller måste det bli som vanligt? Det låter så himla tråkigt. Jag vill göra det här året till bästa skolåret. Och det ska det bli!


Hur har din dag varit? :)


Badkar & te du vet

Kom nyss in. Från regnet. Jag är minst sagt blöt. Patricia och jag är klockrena.
Nu ska jag bada. Badkar du vet. Varmt vatten och nytvättat hår, mmm..
För övrigt idag har jag bara bläddrat i tidningar och druckit litervis med te. Söndagar är nog till för sånt. Jaja, just nu: badkarsdags!


Söndag, sista dagen!

Det regnar för tillfälet. Jag har gett upp hoppet med en varm augusti månad. Sitter mest och bläddrar i en ikea katalog..
Jag kan säga att jag har en hel del på inköps listan.. Eller jag kanske ska säga önskelistan, haha.

Nu ska jag sätta på mig raggisar och mysa med mig själv en stund. Senare ikväll så ska jag träffa Patricia min lilla mode guru. Hur töntigt det än låter så ska vi nog bestämma vad vi ska ha på oss imorgon. Man vill inte se "uppfixad" ut, men samtidigt inte vanlig och tråkig.. Jaja, Patricias blogg hittar ni här: http://tjugiosex.blogg.se

Massa puss så hörs vi ikväll!


hello last day

Hade riktigt kul igår faktiskt! Med rätt sällskap är det svårt att få en dålig kväll.
Idag är det Söndag. Söndag med stort S. S som står för Sista dagen på Sommarlovet. Ångest? Yes.
När jag vaknade imorse så var det första jag tänkte: Shit! Sista dagen. Njuuuuuuuuuuuuut.
Men på något sätt så ska det bli kul att få igång vardagen igen. Den här sommaren är jag verkligen nöjd med.
Jag tror det var den bästa sommaren på länge.


Nu ska jag dricka upp mitt te ur min über stora mugg.
Vi hörs senare :)


Lördagens planer

Dagen har spenderas med Emma och Matilda! Riktigt trevligt!
Vi har sprungit runt p åmariebergs köpcentrum. Det blev ett sminkborttagningsmedel,
en dagbok (charlotta inspererade mig totalt :) !) och en body lotion med kokos doft.

Ikväll så ska jag, Mimmi, Ebba, och Charlotta på talangen finalen!

Hoppas ni får världens bästa kväll, för det ska jag ha :)

Massa puss / ida

Förresten så vill jag ha sommarväder..


glädjekuddar

Kvällen blev minst sagt lyckad igår. Dom här bilderna förklara nog hur galet kul vi har tillsamans!


Underbara tjejer kanjag lova!


Fia med knuff!


Skrattanfall!


I love them.


Oj vad jag skrattar när jag ser det här bilden!
Titta bara på när matildas morgon tofflor flyger i luften, haha.
Observera bebis bilderna i bakrunden!


tralalala lilla molntuss, kom hit så får du en puss













Det här är vad jag har på mig ikväll. Tröjan är från min systers garderob och bältet från röda korset.
Hoppas ni får en underbar fredagskväll. Vi hörs imorgon mina fina läsare!

Friday is my favorite day

Gosh, här sitter jag med linser i ögonen. Känns ganska konstigt, men ändå bra.
Ikväll ska jag och min familj till familjen Johansson! Trevliga människor det där.
Kvällens outfit och grejer, det lovar jag kommer ploppa upp på bloggen innan.. ja, 18:00?

Förresten! Fyndande ett rött flätat bälte från röda korset idag! Betalade 5 enkronor för det.


Pet i ögat

Jag har fått linser!
Tjohej, vad jag är glad!
Ska bara få in grejen i ögat också, men det ska nog gå bra! Världens bästa Johanna som har linser har visat mig precis hur det ska gå. Massa puss och massa kram / eran ida


Some days is good days

Vissa dagar är lata dagar. Idag är en sådan dag. Men jag och pappa var hurtiga imorse.
Bra av oss.
Nu sitter jag i pyamasbyxor. Skönaste klädseln? Jag tror det.
Just nu: Tacos ätning och sen optikern! Hoppas starkt att jag får linser.


tisdagskväll i augusti

Regnet dunsar mot fönstret och jag tror jag är gladare än på länge.
Klockan är iallafall 22:24 och nu jag ska hoppa in i duschen, sedan ska jag
koka te och läsa ut en fy dundrans bra bok!


EBBA-OCH-IDA DAG + KLÄDSEL

Oh ! Idag fick jag träffa älskade ebba. Mys på hög nivå har vi haft, mest pratat en massor, men
vi hade ju galet mycket att prata om.. sen bakade vi kladdkaka, super god :)


Det här hade jag på mig idag förresten:
T-shirt, Carlings
Jeans, JC
Örhängen, köpta i Italien
Ring, I am


jag tror det kallas lycka

IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG

FÅR JAG TRÄFFA EBBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21:22

Nu är jag trött. Ska gå och sova tidigt idag bestämde jag mig för nu. Ska träffa Ebba imorgon, och vi har inte träffats på 9 veckor. I vanliga fall så brukar vi ses ungefär varje dag.
Imorgon så ska vi träffas iallafall. Lovar er att det blir kram kalas och i värsta fall börjar jag grina.

Förresten! Läste i kommentarerna att det var några som gillade när jag videoblogga.
Hihi, det kommer nog en till under veckan iallafall :)

Puss & godnatt!


Dagens outfit & dagens inköp!


Idag har jag träffat min kompis Sophie, vi var och fika och sen tog vi en sväng på stan.
Vi hade inte träffats sedan soklavslutningen så hade vi mycket att prata om :)
Det här är vad jag har på mig idag iallafall. Känner att min bruna väska som jag har här på bilden
är en storfavorit i min garderob.


Två saker fick följa med mig hem. (KLICKA PÅ BILDENRA FÖR ATT FÖRSTORA DOM!)
Den här almenackan som jag tyckte var jättesöt! 69 kronor hos akademibokhandeln.
   

Och så en nagelpenna, köpt på Kicks för 40 kronor.


Ja, en braig dag har det varit!
Nu ska jag käka lite. Puss  :)

gud vad jag älskar dig


Kära dagbok..

Dagen har jag tllbringa hos kära mormor, och nu på kvällen har jag träffat Charotta!
Alltid lika trevligt att vara hemma hos henne.
Hon har börjat skriva dagbok, och jag funderar med på att börja.
Inte för att låta som 40 + men det är ju så kul att ha när man blir äldre!
Ja men förstå att bläddra i sin dagbok när man är typ 34 bast..
Liksom kunna läsa om sin första kyss, när bästisen sviker eller när man har blivit tok kär. 
Ja alltså, om man råkat glömt det där!

Nu ska jag kila. Men puss så länge! :)


Hösten- here I come!

Hejsan allihopa!
Vaknade för drygt en timme sedan, har käkat frukost och nu hamnade jag här.
Drömmer mig bort lite, tänker på hur skönt det skulle vara att ligga på en strand i typ miami nu..
Vad har Sverige för väder egentligen?
Jaja. Nu när man har börjat vant sig vid det här busvädret så är det lika bra att börja längta till hösten.
Som ni såg igår plockade jag ihop mina favoriter från forever21.
Den hemsidan har verkligen allt en tjej vill ha.
Ja, nu tusan är det dags att byta ut tightsen mot tjocka strumpyxor, en tunn jeansjacka mot en stor och mysig höstjacka,
dom söta små ballerina skorna mot skor med ylle i.
Ja, ni förstår hur jag menar. Nu är jag taggad på hösten!

Bye bye summer :)


Kläder som gärna får bli bosatta i min garderob.

Här har jag plockat ihop fina ting från forever21.

Såhär vill jag gå klädd i höst!



finns inga ord för italiensk glass. nån mer än min mun som dreglar?


Sovdags

Ja ni..
Jag har bloggat really bad idag. Men men, imorgon kommer det.
Jag hade faktiskt tänk videoblogga imorgon också. Härligt va ? :)

Hoppas ni har haft en underbar fredagskväll, så hörs vi imorgon för nu är jag äckligt trött!


Regn, hallelujah!

Ett starkt plus nu när det är dåligt väder är att jag får andvända mitt paraply med hjärtan på.
Bara väntar på dessa regndroppar.


vänskap är väl allt!

Jag har mycket kompisar. Men det är få som verkligen är äkta.
Få som alltid ställer upp och finns där till 110 %.
Jag har kompisar som är fantastiska. Men ibland försvinner dom bara, och det kan väl inte vara äkta vänskap?
Men dom som alltid finns här, både när livet är åt helvete och när det är underbart. Ni är mitt liv. Ni är mitt hjärta.. och jag älskar er, helt otroligt galet mycket. I vänskap ska man kunna skratta, gråta, lyssna,  prata, hitta på saker, och ha tråkigt. Allt i en salig blandnig. Någon som håller med?


tror den här bilden förklarar min kväll ganska bra..


Yesterday, today, tomorrow

Hej och hå!
Gårdagen blev lyckad hos Michelle kan jag lova!
Nu sitter jag här med Mimmi.
Hon är bra. Väldigt bra.


Nu har jag förresten lust med att säga pannkaka. Pannkaka.

huuuugg and kissssss

Second-hand fynd

HEJ!

Nu är det såhär va,
idag har jag varit på stan. Och fyndat. Rå fyndat. På myrorna och röda korset, tänka sig!
Från myrorna köpte jag ett svart skärp för 10 kronor, och från röda korset köpte jag ett brunt skärp för 5 kronor, en ram för 20 kronor, och en ljuslykta för 10. Sammanlagt? 45 pix!

Jag är hel nöjd.
Nu ska jag iallafall ta bussen ut till landet, ska sova hos Michelle.
Ska verkligen bli kanon mysigt!

Hörs imorgon,
PUSS 

imorgon

Min dag imorgon kommer bli bra, det kan ju bara inte bli dåligt när man ska träffa underbara människor.

När jag vaknar ska jag städa. En riktigt städning. Dammsugning, moppning och damning står med på listan.
Efter det så ska jag träffa Joanna. Vi ska strosa runt på stan, fika  och ha allmänt roligt på ett sätt som bara vi kan!
Sen ska jag ta bussen ut till landet och träffa min barndomsvän Michelle, som jag ska sova hos.
Jag kan garantera mys på hög nivå. Kolla på gamla videofilmer, laga mat tillsamans, spela spel och gotta oss.

Hur sin din dag ut?


home

Hej och hå, vart ska jag börja?
Kom hem från italien inatt och jag kan bara säga att jag har haft det underbart.
Här är lite bilder från semestern:
(klicka på bilderna för att förstora dom!)


                                         



..och tillsist, vad jag handlade :)




en brun axelbands väska i skin,
två par läppglans som luktar ljuvligt!
och tre par örhängen, ett par vita, ett par gula, och ett par rosa som ser ut som knappar! :)


RSS 2.0