ledighet

HÖRRNI! Imogon far jag och min familj iväg till sälen. Myspys! Jag ska åka dit imorgonbitti så jag hinner inte blogga då så jag tänkte bara passa på att önska er ett riktigt bra lov och en fantastisk nyårsafton! Och en fin början på 2009.

SÅ.. vi hörs den fjärde januari! om 11 dagar. ha det bäst för det ska jag ha! Ska inviga min nya snowboard, åååååååååhhhh..... ÄLSKA.

I LOVE YOU. ses den fjärde!

JULKUL.

OH.! Vilken underbar julafton jag har haft. Jul är en sån himla bra tradition! Massa skratt, paket, mat, och framförallt tid att umågs med hela släkten. här är några av mina julklappar

Tavla.

Sex and the city boxen.


Jacka. Har gått runt i den i stort sett hela kvällen.


Den här väskan har jag varit kär i sedan första gången jag såg den, älskar den!
fransarna och allt!

Fick också presentkort, pengar, skidgrejer, lite prydnadssaker, och andra små saker. jag är helnöjd. jag har världens bästa släkt helt enkelt

NEJ NI. nu ska jag fortsdätta min julafton med tomten är far till alla barnen.

GOD JUL.



Ja, nu är den efterlängtade dagen här. Julafton. Nu är det bara att njuta som sjutton!
Såg att datorn var på, glömde visst att stänga av den igårkväll, så jag tänkte därför passa på att kasta in ett inlägg! Jag hoppas att alla ni får världens bästa julafton! Nu ska jag duscha, fixa mig, och sedan kommer släkten. Men vi hörs ikväll!

uppesittarkväll

Hej! Efter några timmars vila, tusen glas vatten och en ibumetin så mår jag bättre. Skönt! Imorgon är det julafton och det känns verkligen helt sjukt... Hela tjockis släkten ska fira här och det ska bli sjukt mysigt och kul!

Okej, jag ska berättade om tjejkvällen hos Emelie igår. Det var jag, Amanda, Matilda, Michelle, Emma och Emelie som sågs hemma hos Emelie igårkväll vid sju tiden. Vi började kvällen med att göra tacos! Vi åt och pratade i iallafall.. 2 och en halv timma.. Sedan vart det spakväll. Vi satt i bubbel poolen från halv tio tills kvart över tolv. Yes, jag var ett russin efteråt. Tanken var egentligen att vi skulle ta bussen hem vid ett men vi hade så himla mysigt så det var omöjligt att gå därifrån. Vi sov istället över.

HÄR HAR NI EN LITEN DEL AV KVÄLLEN. :)




Jaha ni, nu ska jag fortsätta att umgås med min familj. Och nästa gång vi hörs så är det julafton! oh!

23

hej och hå. det värsta som kan hända har hänt. jag mår sjukt illa och har feber. kuljul. berättar mer om gårdagen lite senare ikväll, nu ska jag somna lite för jag tänker fan inte va sjuk imorgon. nattti.

skrattanfall.



I början av den här filmen så satt jag bara och tittade och fattade ingenting. Jag tänkte bara: men gud, vad gör människan? men efter cirka 20 sekunder så smittade hans konstiga skratt av sig haha.

mysig dag på stan.

Hej! Först idag har jag varit på stan med Anna och Joanna. Ni vet, fixa de sista julklapparna. Fast jag är klar med allting, känns skönt. Sen mötte jag upp Emma och moster Maarit. Vi gick till njuta och käkade. Har faktiskt aldrig varit där förut, det var iallafall sjukt gott! Nu är jag hemma. Ska fixa lite och sedan bär det av mot Mosjö. Ikväll är det tjejkväll hemma hos Emelie. Ska bli väldigt mysigt!

Vet ni vad jag hörde på radio typ i... förrgår tror jag att det var? Alex Schulman var på Mix megapol. Han satt och pratade om Blondinbellas tv-dagbok. Han tyckte att hon bara framställs som ännu mer dum i huvudet i tv, än i bloggen. Vet ni hur trött jag är på honom? Och att folk tycker att han är skön, och att det är kul är bara ännu pinsammare. Det är alltså vad vi svenskar har för humor. Kul. Snacka om att han måste ha dåligt självöfrtroende. Vart man än hör honom, eller läser om honom är det alltid något taskigt om någon annan kändis.  Han måste hela tiden klanka ner på andra, och det kan ju bara bero på en sak: för att verka bättre själv och för att han ska höja sitt eget självförtroende. Ja, herregud säger jag bara..

SPINNING.

Huh! Jag och Charlotta var och spinnade förut på F&S. Det var ganska skoj faktiskt!
Förresten, klockan 21:00 börjar Heartbreak hotel på tv4. Det har jag bestämt mig för att jag ska kika på! :)
Vad händer hos er? Är det jul för fulla muggar? Är granen klädd?

Nu ska jag kila. Blev ett snabbt inlägg. Vi hörs kanske senare ikväll!

nu har vi jul här i vårt hus julen är kommen hopp tralalala , barnen i ring dansar omkring dansar omkring

Är det inte något sånt man sjunger?
Kanske helt fel text. Det var länge sen jag sjöng den.



KNÄCK. Jag dör, jag har glömt bort hur gott knäck är!!!!!!!!!! Har förresten kommit på att alla inlägg i mig blogg på nått konstigt sätt alltid handlar om vad jag äter. Jaja. PÅ DEN FÖRSTA BILDEN så ser nu mina pyssel talangen från min barndom. He-he. Nu väntas det besök!! JUL, 3DAGAR.


JUL .



Nu är julgranen klädd. Och jag och Emma posar framför den. Fyra dagar kvar!!!!!

stan

Oh vad den här dagen har flugit iväg.. Jag och mamma har har haft en riktigt mysig dag och vi har kastat oss runt på stan och jag har handlat sista klappen, nämligen till mormor. Det blev tillslut ett örngott där det stod sta världens bästa mormor på. Det måste väl vem som helst bli glad för?
På tal om ingenting så luktar jag curry. Och vi har b&j's i frysen. Vilken lördag kväll säger jag bara! Vi ska baka julgodis också. Choklad med lakris i och knäck. Någon kola grej skulle vi nog också mixa ihop. Blir mysigt. Jag älskar jullov! Precis så här lagom långt. Julafton, nyår, ledighet, (förhoppningsvis) snö, skartt och en massor med tid för sådant man inte brukar göra. Ja, att jullov har något speciellt är det ingen tvekan om.

Nu är det mat ropar pappsen. Vi hörs lite senare! :)


NOW!


FREDAGskväll. Ibland är det tillåtet att mysa med sig själv.
Och jag käkar popcorn. I värsta äkta popcorn skålen. Den är i från fin rummet.
Jag dricker mjölk till det. Ni vet, man måste ju matcha med färgerna.


.......

Min dag i bilder.


FRUKOST.








DAGENS OUTFIT. (fråga inte vad jag gör med armen he-he.)


EBBA RINGDE MIG OCH RÄDDADE MIN DAG. VI KILADE UPP PÅ STAN OCH TITTA VILKEN UNDERBAR TRÖJA HON KÖPTE FRÅN H&M. VAR MED SUGEN PÅ EN MEN JAG KOM FRAM TILL ATT MIN PLÅNBOK SKULLE HATA MIG. DET ÄR BARA ATT VÄNTA TILL JUL, JULAFTON = PLÅNKAN FYLLS PÅ.




NU SITTER JAG OCH EBBA HÄR I MITT RUM. NU ORKAR VI INTE MED DATORN. HEJDÅ OCH NJUT AV JULLOVET FÖR FANKEN.

vet ni vad jag har kommit på

att det är väldigt läskigt att blogga. vilka är det som läser det här egentligen? jag har faktiskt ingen aning. eller jo, ni som brukar kommentera och några vänner, ja jag vet att ni läser. men de andra då? och alla anonyma kommentarer, både taskiga och helt underbara, vem är det som skriver dem? ni får gärna skriva om ni brukar läsa min blogg. det vore jätteroligt att veta,

om du vill ha mig

jag sitter här. med iskalla fötter. lyssnar på en gammal spice girls låt och känner mig hängig. varför är jag inte bara på topp? varför är inte allt helt fantastiskt underbart. jag har ju jullov för fan. ändå sitter jag framför datorn med kalla fötter och har tråkigt. orkar inte mycket. jag har inte ens orkat äta frukost fast klockan är halv ett.. det är ju inte direkt jobbigt att äta. men idag är de det. allt kanske kommer att vara jobbigt idag, kanske föralltid . äh, vad vet jag. nu ska jag stänga ner hela skiten och sätta på med raggsocker, traska ut till köket och rosta en macka iallafall. det lär jag ju få i mig. sedan så ska jag hitta på något roligt. ska skratta. antingen åt mig själv eller åt en film. kanske med en vän eller rent ut sagt .. nej.  jag måste gå  nu. men mage sa trots allt kurr. hej.

I have christmasholiday .




Från den tiden jag lärde känna er har varit den bästa i mitt liv.
Nästan alla av de här bilderna är väldigt gamla. Men det spelar ingen roll.
Helt underbart med jullov. Ni som inte vet de så ska jag åka till sälen. 25december-4januari.
Jag vill åka nu.
Jag har mina betyg i handen också. Känns rätt bra. Vet vad jag ska satsa på i vår. peppa peppa salta salta

hej.

Jag måste be om ursäkt för att min blogg har blivit/är tråkig. Det är väldigt mycket som händer i mitt liv nu, båda bra och mindre bra saker. Jag hoppas att ni har förståelse över att jag inte kanske kommer ha den roligaste bloggen nu och om det inte blir särskilt mycket upptaderingar så får ni hata mig men jag kan inte just nu. Jag ska försöka upptadera bloggen så ofta som jag kan, och jag ska försöka skriva om saker som är lite roligt att läsa. Hoppas det duger ett tag. Snart är jag på banan igen.

p.s. ikväll får jag mitt jullov.


vet ni en sak.

Imorgon får jag jullov.



Det här är en bild från i somras. Herregud, somras. Det var ju.. nyss?

svar.

Vad gör du när du är riktigt ledsen och vill bli glad?
Jag tillåter mig själv att vara ledsen. Jag tycker synd om mig själv, äter massor med onyttigheter, gråter som att jag aldrig hade gjort det förut. Gråter så att det blir stora pölar. Sitter på min säng, ensam, i stora mys kläder och lyssnar på sorliga låtar. Efter ett tag så tänker jag igenom det jag är ledsen för en gång till. Hur kan det bli bättre? Är det värt att slösa så mycket energi på det här? Tillslut blir jag glad igen, iallafall med tiden.

Varför får man inte äta hallonbomb varje dag?
Haha, sötis! Ja, varför får man inte det? Du och jag en varmsommardag, hallonbomb och skratt. Det är något jag verkligen saknar.

Vad kollar du på för modesidor, du har alltid så fina kläder på din blogg!
är det urbanoutfits? :)
Åh, tack vad glad jag blir! Nej du, urban har riktigt fina kläder men det är inte där jag är inne och kikar. Där jag brukar kika runt efter fina kläder är på Forever21, Asos, och Topshops hemsida!

Har du någonsin varit i en hattbutik? I så fall, hur kändes det?
Haha! Vilken skön fråga. Nej, fy skäms på mig men jag tror inte att jag har det. Bara väskbutiker där det finns några få hattar...

Hur firar du jul?
Jul firar jag med hela tjocka släkten, massa paket, ett strålande humör, god mat och kalle förstås!

Vad önskar du dig i julklapp?
Jag önskar mig en stor, fluffig och mysig vinterjacka. Får se vad tomten kommer med!

Vad är typiskt ida?
Typiskt mig är nog att prata och vara öppen. Jag har aldrig haft svårt för att lära känna nya människor.

Drömkillen?
Min drömkille ska vara väldigt öppen. Ska också vara positiv, lojal och väldigt trevlig. Han ska ständigt ge mig komplimanger och smsa mig var femte minut att han saknar och älskar mig. Ett stort plus är om han är dead gorgeous.

Drömyrke?
Skådespelare.

Ditt liv om 10 år?
Då har jag precis haft världs premiär av min nya film. Jag är singel och lever livet. Jag har ett brunt marsvin som gör mig sällskap hemma i min stora takvåning i L.A.

Drömresemål?
U.S.A.

Snyggaste plagget i garderoben?
Spetströjan och lacklegginsen.

Snyggast i syrrans garerob?
Omöjligt att välja ett plagg. Men gillar ett par ljusa, lite urtvättade jeans.

Din bästa egenskap och din sämsta egenskap?
Min bästa egenskap är att jag tror på¨mig själv. Min sämsta är väl att jag blir så surig och arg när jag är hungrig (haha).  

Favorit färg?
Grön!

Favorit mat?
Åh, vad svårt att välja en rätt. Men det får nog bli sushi!

Vad är viktigast, månen eller internet?
Hahah, ja, vad borde jag svara? Månen antar jag..

Hur skulle du beskriva din klädstil?
Min klädstil. Enkel, stilren, bekvämt. Och snyggt måste jag väl få tilläga?

Vad vill du göra när du blir stor?
Då vill jag bli en bra människa. Och skådespelare och självklart en stor förebild.

Vad skulle du aldrig ta på dig?
Man ska aldrig säga aldrig men jag tror inte att jag skulle kunna ta på mig ett par kamoflage byxor..

Vad är den äckligaste maträtten du vet?
Jag äter det mesta men jag hatar potatisbullar och rotmos. Usch!

Var får du all livsglädje ifrån?
Åh, va söt du är! Ja, vad kommer det ifrån? Jag vet inte. Kanske kommer det ifrån att min mamma brukar säga att man ska ta vara på livet. Att man bara får ett på sig. Jag brukar tänka på att livet inte är någon springtävling, utan att det faktiskt är en resa! Var lycklig och lev livet för du har bara en chans på dig. Du har en chans att göra exakt vad du vill! Vänner, familj, dans, musik, sånt kommer också gläjden till livet ifrån.


Hoppas att ni tyckte om min frågestund. Sånna kommer det kanske fler av! :) Tack för alla frågor!

?

Jag kör en frågestund. ask something.


ego.



Jag tände en massor med ljus i badrummet och badade badkar med en hel del skum som sällskap.

IKEA




Jag och pappsen har traskat runt på ikea hela dagen. Och stadium. Och dormy. Och ica. Ja, vi har varit på ganska många ställen idag faktiskt. Nu lyssnar jag på heartless med kanye west och kom just på att jag borde måla naglarna. Imorgon är det måndag igen mina kära vänner! Den här veckan kommer jag få jullov. Det känns bra.

winter.



nu är det bara 10 dagar kvar.
förresten vill jag tacka michelle för igår. hon är verkligen underbar.


Hej på er!

Förlåt för att jag inte har hunnit upptaderat bloggen idag. Jag vakande klockan kvart över elva och gick upp. Jag kom fram till att jag borde klippa mig snart när jag stod framför spegeln. Jag slog upp gula sidorna och hittade ett telefon nummer till krämar frisörerna. Jag ringde dit och fick en tid klockan 13:00. Så då åt jag frukost, duschade och fixade mig lite och sedan cyklade jag (fan va halt det är) upp på stan. Och jag blev faktiskt väldigt nöjd! Det var jättebra där. Men det känns ganska skönt att inte ha någon bestämd frisör sodär, utan bara kunna klippa sig hos den man känner för. Prova runt lite liksom. Min syster kom upp på stan sedan och vi gick runt lite, sedan fikade vi på Wayne's Coffee.



Kvällen ska iallafall spederas hemma hos Michelle! Ska bli sjukt mysigt. Puss!

avgjort

Jag är glad att det blev Kevin som blev Idol 2008! Tyckte ni att det var rätt att Kevin vann? Eller höll ni era tummar för Alice?

Nu ska jag snart gå och lägga mig och sedan så ska jag bara sooooova och njuta över två dagars ledigt (helgen är alldeles för kort..). Men sedan är det bara skolvecka till onsdag och sedan på torsdag är det klasskampen. SEDAN ÄR DET JULLOV! ååååååååååååh. fan vad jag är värd jullov nu alltså, haha. Det tar på krafterna det här med betyg. Jag är nöjd med det flesta av mina betyg (jag har fått redan på ganska många). Men jag får tänka att det är första betyget och att jag har flera tillfällen till att visa att jag kan mer. Nej, nog pratat om skolan. Det känns som att det enda jag gör handlar om skolan, till och med min blogg handlar om skolan.

Nej, nu så jag koka kvällste och sedan blir det natten. Massa puss&kram, och godnatt förstås! / Ida

Är ni peppade för idol ikväll?

Ikväll är det idol final i globen. Det står mellan Kevin borg och Alice Svensson. Vem hejar ni på? Jag vet inte vem jag hejer på riktigt.. Det beror nog på vem som är bäst ikväll. Joanna och jag ska ha värsta idol kvällen med massa mys pys.

Alice:

Tittarnas val: Heaven's On Fire - Kiss
Hennes val: So What - Pink
Vinnarlåten: With every bit of me



Kevin:

Tittarnas val: Living On A Prayer - Bon Jovi
Hans val: You're The Voice - John Farnham
Vinnarlåten: With every bit of me


2 minutes






Fan va jag älskar att dansa.

stan med ebba

Hej! Snön är här och det tackar jag för. Idag har jag varit på stan med Ebba. Vi har köpt julklappar och myst! :) Jag köpte en julklapp till farfar och en till moster.

Till farfar köpte jag en liten bok med kluringar. Det måste en allmänbildad 80 åring tycka om?



I det här fina paketet ligger det en bok som jag ska ge till min moster. Den heter Take a cooffe with me? eller något sånt. Den är köpt på finrummet och är DEN STORA SINGELBOKEN. Just det. Min moster är alldeles för underbar och bra för att få vara singel. Hon är värd att skaffa sig en riktigt man som kan ta hand om henne. Därför blev det här den perfekta julklappen till henne. I boken så är det flera olika uppdrag, tillexempel "gå till ett museum, gå fram till en tavla du tycker är fin och starta en konversation med den första människa av det motsatte könet kommer fram till tavlan":
I förhoppning om att hitta kärleken!

te med mjölk.



Hej! Kom hem för en stund sedan. Har varit ute och gått med pappa runt gustafsvik, jätteskönt, men det är verkligen kallt ute nu! Men snön, vart är den? Inte här iallafall. Hoppas den kommer till jul. Idag är det exakt 2 veckor kvar tills julafton. Åh. Har precis druckit te med skummad mjölk förresten. Först tog jag ungefär hälften av glaset med varmt vatten och sedan la jag i en te sil med smaken "Wimbledon". Sen skummade jag mjölk och hälde i det i glaset med det varma vattnet. Jag toppade det hela med lite kanel, klart! :)

Nu ska jag kila, puss!

NYÅRSOUTFITS




1, 2, 3, eller 4?


Att glänsa i någon av dessa fina klänningar på nyårsafton skulle jag inte tacka nej till.. Vilken är eran favorit?

onsdag.

Hej! Just nu sitter jag här frmaför datorn och äter chips. Vi hade det hemma och jag vart så jäkla sugen. Jag kom just på att jag borde boka kliptid någonstans, eftersom att mitt hår börjat bli slitet igen. Förra gången klippte jag mig på Bonnie&Clyde här i Örebro, men tyckte inte att det var jättebra. Vart klipper ni er? Kom gärna med förslag om ni rekommenderar någon bra frisörsalong.

Jag har en till sak jag undrar.. Vad ska man köpa till en farfar i julklapp?



Pappret ser ju gult ut på bild, men det är guldigt egentligen.

keep smiling

Snart får vi ungdomar vårt efterlängtade jullov, men nu innan betygen ska sättas och allting sånt jobbigt så håller lärarna på med en massa oförberedda grejer. Så himla jobbigt! Vilken lektion man än kommer in på så är det oförbertett prov. Usch...Hade det bl.a. i matte idag, vilket kanske inte är min starkaste sida, men jag gjorde så gott jag kunde och det kändes faktiskt inte så dåligt. På torsdag får vi reda på vårt betyg i engelska, och på fredag vårt betyg i svenska. Måste också få säga att jag tycker det är så (jävla) dåligt att vi blir betygsatta i dans, (jag går dansinriktigt) och bild tillexempel. Lika så när det gäller slöjd. Ja men tänk, jag får betyg i dans. Får inte jag bra i det så skulle jag bli förkrossad och få så jäkla dåligt självförtroende. Jag vill inte att någon ska sätta betyg på något jag älskar och lever för. Och bild, min bildlärare brukar säga att jag inte alls har talang och att jag inte kan måla. Jag tar dock inte åt mig så mycket, eftersom att jag inte gillar att rita. Men tänk om jag hade älskat och måla? I matte och sånt så tycker jag att ändå att det är ganska bra att bli betygsatt, det är ju så det funkar. Pluggar jag till prov, får jag bra betyg. Och får jag bra betyg så kan jag i stort sett bli det jag drömmar om. Håller ni inte med mig? Nu ska jag duscha och sedan ska jag sova. Puss och godnatt :)

hahahah

Vet ni hur mycket jag sitter och skrattar nu eller? Jag pratar i telefon med Joanna,  och tänkte gå in på bloggen och titta komentarer. Då ser jag att jag har fått en anonym kommentar på förra inlägget där det står: "haha som att den där är ny"
Och då frågar jag Joanna om den är gammal, och då säger hon att hon lyssna på den i somras, hahahahahhaa. Usch vad jag känner mig efter, men jag hade inte hört den iallafall. Hahah, förlåt anonym !
Nu ska jag ta bort det inlägget och sedan fortsätta att prata med joanna i telefonen, sedan bli det massa te. :)



Bild från idag, tröja gina tricot.

I am in love with you, but the time is wrong.

Hej! Idag är det måndag och jag har haft en jättebra dag. Jag har varit i skolan hela dagen, och sedan var jag med Embla och Bella. Mysigt :) Sedan ringde mamma, hon hade köpt hamburgare och pommes från max. Mamma är ju alldeles för bra! Sedan gick jag och pappa till eyrabadet och simmade. Sedan badade vi bubblebadet och ångbastade. Åh, va skönt det var.. Nu är jag hemma, har precis druckit tre glas apelsin juice.

Vet ni en sak? Fick precis veta att det ska komma ut en till film av Ice age, alltså Ice age 3! Fyfan va glad jag blev, haha.
Här har ni ett smakprov:


julklappar

Jag har slagit in tre julklappar. Jag känner mig fruktansvärt stolt. Nu har jag inte många klappar kvar att köpa. Och vet ni en sak? Jag tycker barnbidraget ska höjas rejält alltså. Förstår de vuxna inte hur mycket det kostar att vara ungdom?

Föresten! Ni som brukar läsa min blogg vet att jag är medlem på gratismode och om du är sugen på att få gratis presentkort hem tilll dig så tycker jag att du också ska bli det! Jag vet flera stycken som det har funkar på och de har fått hem presentkort på tillexmpel H&M. Om du ändå ska bli medlem så vore det toppen gulligt om du blir medlem "via mig": http://www.gratismode.se/?c=18344  du får 50 poäng, inte dåligt? (: Tryck på länken, bli medlem, få 50 poäng,  och börja samla poäng gratis. puss snöggingar.


Dagens



Det blev en ganska suddig bild, sorry...

T-shirt, H&M
Jeans, Weekdays
Mysig kofta, H&M

Ha en bra dag, så hörs vi lite senare!


BTW, vad tycks om den nya designen?

Brittan

Ingen missade väl Britney Spears: for the record som gick på tv4 igårkväll? Det var en film om hennes liv. Och jag kan bara säga att jag tycker hon är så jäkla grym och hon verkar vara helt underbar som person. Men usch va jobbigt det verkar att vara sodär känd, alla paparazzi som bara jagar en och står utanför huset dygnet runt.




18:28


                                           Nu kan det väl fortsätta såhär. L-Y-C-K-A

en trött ida

Hej! Mår ni bra? Det gör jag, är lite trött bara.  Jag ska damsuga hela lägenheten idag. Det gör jag dock inte gratis, utan för 150 kronor. Alltid någonting, speciellt  nu i jul tider då det är julklapps köpning som gäller. Sedan så ska jag och mamma baka fler lussebullar. Redan slut (?). Jag tänkte kila upp på stan idag också. Köpa julklapp till Emma. Ikväll klockan 22:35 är det stor interljuv med Britney Spears om hela hennes liv på tv4. Det missar jag inte! Ska sitta bänkad framför tv:n med massa gottigheter. Nu är det väl bara att börja städa då. Hoppas ni får en trevlig dag. Hejdå :)

--------------------------------------

Buhuhuhuhuhu robin min hero åkte ut! I can't belive it. Jaja, han kommer att få skivkontrakt iallafall men ja hade gärnat sett honom i globen..

Nu sitter jag hemma hos jonte med bella, joanna, anna, och martin. Vi har alldeles för trevligt! Jag nördar datorn medans dom ligger i sängen, hahahaha. Nu ska jag attakera dom. puss och hugs

förlåt.

För att jag har varit lite off. Men det har varit mycket nu. VIsade upp tvåminutaren idag, och jag glömde kameran så jag kunde filma. Vi spelade också teater på SO:n. Jag var Jacob Anackarström och dödade gurra. Idag var jag och fikade med Anna och Joanna. Vi fikade och pratade oavbrytet i cirka fyra timmar. Tänk va kul det är att fika. Speciellt med trevliga människor. Nu dör mitt huvud. Och jag överdriver inte. Kände att jag skulle slänga in ett inlägg och visa att jag lever, men jag kommer nog att vara lite off ett tag. Imorgon så är det en fullspäckad dag/kväll/natt, men just nu känns det som att jag är på väg att bli sjuk. Och insperationen är slut. Ge mig tips om vad ni vill läsa om så att jag vet vad jag ska skriva om här i bloggen. Hittar jag ingen inspiration så får jag väl lägga livet på hyllan. Ligga under täcket en månad eller två. Nej nu är jag hemsk. Men fan vad jag borde sova nu. Mitt huvud dunkar. jaja, keep smiling.

Ha det grymt så hörs vi när vi hörs. Förmodligen ganska snart. Kommentera vad ni vill läsa om så länge. hejdå.

julkalender och my day

Idag var jag i skolan som vanligt, väldigt seg och tråkig dag. Efter skolan gick jag, Bella och Sosso och fikade. Det var väldigt mysigt (:

Jag cyklade hem, tog en apelsin och sedan gick jag iväg och tränade på friskis&svettis. Det var kul, men väldigt konstig musik, haha. Nu har jag precis ätit en mysig middag med familjen och nu sitter jag här. Ska duscha snart och sedan sova. Angående det jag skrev om att julkalendern blir barnsligare och barnsligare för varje år. Det är klart att jag fattar att jag bara blir äldre och äldre, men herregud, jag hade älskat t.ex. Mysteriet på greveholm om det hade varit årets julkalender. Det var en kalender som även de lite äldre kunde titta på och tycka va roligt. Det var väl ändå bättre förr. Ronny och Julia, Mysteriet på greveholm, Disel råttor och skömansmöss, ja you name it.


cause your love is my love



Tyckte att Robin var så himla bra i fredags så här kommer ett klipp ifrån när han sjöng My love is your love.

.

Varför blir julkalendern barnsligare och barnsligare för varje år?


RSS 2.0